فروش کفش ایرانی با نام و ظاهر برندهای معروف جهان

خبرگزاری ايسنا , 27 مهر 1400 ساعت 14:56

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کفش و صنایع وابسته ایران از هدف‌گذاری برای تولید یک میلیارد جفت کفش خبر داد و گفت: در حال حاضر شاهد هستیم که بخشی از کپی کالاهای خارجی که در بازار ایران با عنوان کالای خارجی های‌کپی فروخته می‌شود، در داخل تولید شده و فقط برند خارجی دارد.


به گزارش ایران خبر، علی اژدرکش در نشست خبری با اشاره به اشتغال مستقیم ۲۰۰ هزار نفر در تولید و ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر در توزیع کفش و صنایع وابسته، گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی ایران، بازار  دو میلیارد جفتی کفش در منطقه وجود دارد، اما سهم ایران از این بازار ۷۰۰ میلیون جفت است.

وی هدف انجمن را رسیدن به تولید یک میلیارد جفت کفش در سال عنوان کرد و گفت: در حال حاضر بر اساس آمار غیر رسمی، تولید کفش در سال ۲۵۰ میلیون جفت است، اما توان تولید تا ۵۰۰ میلیون جفت تخمین زده می‌شود.

رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کفش، ساماندهی تولید و توزیع و ورود به بازارهای جدید صادراتی از جمله آسیای میانه، حاشیه خلیج فارس و سی آی اس را از جمله راه‌های رسیدن به افزایش تولید عنوان کرد و گفت: همچنین تا سال ۱۴۲۰ جمعیت ایران به ۹۵ تا ۱۰۰ میلیون نفر می‌رسد که اگر میانگین مصرف کفش در دنیا، یعنی سه جفت در سال را در نظر بگیریم، فقط ۳۰۰ میلیون جفت کفش در داخل مصرف می‌شود، بنابراین برنامه ما صادرات ۷۰۰ میلیون جفت کفش است.  

به گفته وی نرخ میانگین کفش در حال حاضر در دنیا ۸.۵ دلار است که تا سال ۱۴۲۰ احتمالاً به بیش از ۱۰ دلار می‌رسد و در صورت صادرات ۷۰۰ میلیون جفتی ارزآوری آن معادل شش میلیارد دلار خواهد بود.  

چین، اولین صادرکننده کفش دنیا 

اژدرکش با بیان اینکه در صادرات دسته بندی های مختلف کفش رتبه اول در دنیا را دارد اظهار کرد در حال حاضر ۱۲ میلیارد جفت از ۲۲ میلیارد جفت کفشی که در دنیا مصرف می‌شود، در چین تولید می‌شود. اما اندونزی اخیراً توانسته صادرات خود را به دو میلیارد جفت برساند در بخش کفش‌های پارچه‌ای رتبه اول را از چین بگیرد.  

وی در ادامه با اشاره به ممنوعیت واردات کفش، کیف و متعلقات آن از سال ۱۳۹۷، تصریح کرد: بنابراین در حال حاضر هیچ وارداتی از مبادی قانونی انجام نمی‌شود. البته سهم قاچاق کالا هم در بازار قابل اعتنا نیست.  

البته به گفته رئیس انجمن صنفی کارفرمایی کفش ایران، قاچاق و واردات، قبل از سال ۱۳۹۷ با ورود گسترده کالاهای چینی آسیب جدی به این صنعت وارد کرد، اما بعد از ممنوعیت واردات و افزایش نرخ ارز، از طرفی کفش‌های خارجی گران شد و وضعیت معیشت مردم اجازه نمی‌داد این کالاها را بخرند و از طرف دیگر کیفیت کالاهای داخلی بهبود چشمگیری پیدا کرد.  

فروش کالای ایرانی با برند و ظاهر برندهای معروف جهان 

وی افزود: در حال حاضر شاهد هستیم که بخشی از کپی کالاهای خارجی که در بازار ایران با عنوان کالای خارجی های کپی فروخته می‌شود، در داخل تولید شده و فقط برند خارجی دارد. چرا که همچنان تقاضا برای برخی برندهای معروف خارجی به ویژه بخش ورزشی وجود دارد و کالای داخلی نیز قابل رقابت با کالاهای خارجی است.  

این مقام صنفی در ادامه با اشاره به لزوم تامین مواد اولیه از داخل و خارج برای ایجاد تنوع در ابعاد مختلف از جمله قیمت، کیفیت و غیره در تولید کفش، تصریح کرد: تولیدکنندگان داخلی باید بتواند با مواد اولیه روز دنیا هم آشنا شوند.  

هشدار به خریداران کفش طبی 

وی درباره استاندارد کفش های طبی نیز گفت: کفش طبی باید کاملاً چرم باشد، اما در حال حاضر شاهد هستیم که در بازار کفش غیر چرمی به عنوان کفش طبی فروخته می‌شود.  


اژدرکش در ادامه از اجرای طرحی برای تعیین استاندارد پای ایرانیان با همکاری دانشگاه و شهرک صنعتی تبریز خبر داد و گفت: برای تعیین این استاندارد از یک میلیون پا نمونه برداری خواهد شد.


کد مطلب: 166568

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/166568/فروش-کفش-ایرانی-نام-ظاهر-برندهای-معروف-جهان

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir