کد مطلب: 182038
 
تاریخ انتشار : شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۶:۳۴
در پی انتشار نامه‌ای مبنی بر جذب غیرقانونی نزدیکان وزیر بهداشت در یک بیمارستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی جزئیات این اتفاق را تشریح کرد.
 
- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، اخیراً نامه‌ای از سوی معاون سازمان بازرسی خطاب به دکتر علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در فضای مجازی منتشر شده که در آن به موضوع جذب غیرقانونی دو تن از نزدیکان دکتر بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره شده است.

در این نامه آمده که جذب آقای دکتر جواد رضایی و خانم دکتر ندا عین‌اللهی بدون فراخوان بوده و مسیر صلاحیت‌سنجی را طی نکرده است.

وزارت بهداشت , بهداشت و درمان , بیمارستان ,

درخواست یک تشکل دانشجویی از عین‌اللهی درباره دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی طی نامه‌ای خطاب به معاون سازمان بازرسی پاسخ داده است:

احتراما در پاسخ به نامه شماره 359319 مورخ 1401/11/11 جنابعالی مبنی بر بررسی اعلام نیاز به خدمات دو تن از نزدیکان وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که هر دو فوق تخصص چشم پزشکی‌اند در هیأت جذب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطابق تبصره 7 ماده 14 آیین نامه اداری استخدامی به استحضار می‌رساند:

اعلام نیاز به خدمات نامبردگان با توجه به خلا موجود و نیاز مبرم دانشگاه به خدمات فوق‌تخصصی چشم پزشکی و همزمان با اعلام نیاز به جذب افراد دیگر به غیر ایشان از طرف مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه صورت گرفته است.

موضوع استفاده از خدمات نامبردگان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مدت‌ها قبل از تشکیل دولت جدید و آغاز وزارت جناب آقای دکتر عین اللهی باز می‌گردد و ارتباطی با دوره وزارت ایشان ندارد. همچنین جهت مزید اطلاع جنابعالی موضوع جذب تعهدات هیات علمی به صورت هیات علمی آموزشی بر اساس اعلام نیاز مدیر وقت گروه چشم پزشکی دانشگاه خانم دکتر ندا عین‌اللهی در سال 97 و آقای دکتر جواد رضائی در سال 99 در هیات اجرایی جذب دانشگاه مطرح و مورد موافقت قرار گرفته بوده است ولیکن به دلیل طی دوره‌های تکمیلی توسط نامبردگان اجرایی نشده بوده است.

درخواست مدیر گروه چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنان که در نامه خود به آن اشاره نموده اید مستند قانونی مشخص داشته و مطابق نص صریح تبصره 7 ماده 14 آیین نامه جذب صورت گرفته است مطابق این ماده دانشگاه می‌تواند بخشی از نیاز خود به هیأت علمی را به صورت قراردادی تأمین نماید و همان طور که در صدر ماده 14 مورد تاکید قرار گرفته است این قرارداد هیچ گونه تعهد استخدامی برای دانشگاه ایجاد نخواهد کرد و مدت قرارداد از یک سال تا سه سال قابل تمدید می‌باشد. بدیهی است افراد مورد نظر جهت استخدام قطعی هیأت علمی باید نظیر سایر افراد در فراخوان با ساز و کار رقابتی شرکت کنند استفاده از ظرفیت تبصره 7 ماده 14 برای ایشان هیچ گونه مزیت رقابتی در فراخوان نسبت به سایر شرکت  کنندگان ایجاد نخواهد کرد.

وزارت بهداشت , بهداشت و درمان , بیمارستان ,

وزارت بهداشت , بهداشت و درمان , بیمارستان ,

منبع : تسنیم