آشنایی با خواص دانه های یاقوت خوراکی

6 آبان 1394 ساعت 21:48

انار و دانه‌های یاقوتی آن هزاران سال است، که بعنوان دارو مصرف می‌شود. از خواص و فواید انار می‌توان به اثرات درمانی و بهبود دهنده آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان همچون سرطان پروستات اشاره کرد.


ایران خبر- انار و دانه‌های یاقوتی آن هزاران سال است، که بعنوان دارو مصرف می‌شود. از خواص و فواید انار می‌توان به اثرات درمانی و بهبود دهنده آن در بیماریهای قلبی، فشارخون بالا و بعضی از انواع سرطان همچون سرطان پروستات اشاره کرد. 

مصرف روزانه یک لیوان آب انار برای مدت دوهفته میزان تستوترون موجود در بزاق را 24 درصد افزایش داده و تاثیراتی هم برروی فشارخون، حال و حوصله، اضطراب و احساسات افراد دارد. 

انار سرشار از آنتی اکسیدان بوده (حدودا به اندازه چای سبز) و دارای مقادیر زیادی ویتامین C و پتاسیم می‌باشد و هرچند تحقیقات علمی کامل تر و بیشتری لازم است، اما طبق بعضی از تحقیقات ممکن است فواید درمانی زیر را بدنبال داشته باشد:

•    کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی

•    کاهش خطر سرطان، بخصوص سرطان پروستات و پسطان

•    کمک بدرمان اسهال

•    کاهش کلسترول خون

•    کمک به حفظ وزن مناسب و کاهش وزن

•    مفید برای زنان در دوران قاعدگی

•    کمک به درمان هموروئید

•    جلوگیری از آسیب دیدن سلول‌ها

•    کمک به سلامت لثه‌ها

•    کمک بدرمان عفونت‌ها

•    مصرف روزانه آب انار به کاهش فشارخون می‌تواند کمک کند.

•    مصرف روزانه 227 میلی لیتر آب انار بطرز چشم‌گیری پیشرفت سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.
 
خواص انار

•   مصرف انار و یا آب انار می‌تواند، جریان خون به قلب را در افراد مبتلا به بیماری عروق کرونر قلب ایسکمیک که در آن خون بخوبی به ماهیچه‌های قلبی نمی‌رسد، بهبود بخشد.

•    آنتی اکسیدان های درون انار یا آب آن ممکن است بتواند از ایجاد لخته در خون جلوگیری کند.

•    انار، از کلسترول بد( LDL) در  برابر اکسيده شدن محافظت مي کند.

•    آب انار همانند آسپيرين عمل مي کند.

•    آب انار از به هم پيوستن پلاکت هاي خوني جلوگيري مي کند، پس مانع از لخته شدن خون مي گردد.

•    آب انار باعث کاهش چربي خون مي شود.

•    تحقيقات نشان داده است که اگر روزي سه چهارم ليوان آب انار بنوشيد و اين کار را مدت 3 ماه انجام دهيد، مقدار اکسيژن بيشتري به قلب مي رود و باعث سلامتي قلب مي شود.

•    آب انار، جلوي تخريبات DNA و بيماري هاي حاصل از تخريب آن را مي گيرد.

•    آب انار به کاهش خطر سرطان پستان کمک مي کند.

•    انار از سرطان پروستات جلوگيري مي کند و يا رشد آن را آهسته مي کند.

•    از سرطان پوست نيز جلوگيري مي کند.

•    انار، از بي نظمي و اختلال در کار کليه ها مي کاهد و به طور کلي ادرارآور است.

•    افرادي که در هفته 2 ليوان يا بيشتر آب انار مي نوشند، احتمال پيشرفت و بروز آلزايمر در آن ها نسبت به افرادي که در هفته نصف ليوان آب انار مصرف مي کنند، 76 درصد کمتر است.

•    انار از تعداد کرم هاي روده مي کاهد.

•    با نوشيدن آب انار، بيماري هاي عفوني را از بدن دور کنيد.

•    انار و آب انار براي بهبود بينايي و جلوگيري از ضعيف شدن چشم خوب است.

•    انار از خرابي دندان و لثه جلوگيري مي کند.

•    آب انار براي صداي گرفته و خشن مفيد است.


کد مطلب: 44744

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/44744/آشنایی-خواص-دانه-های-یاقوت-خوراکی

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir