فواید کاکائو:

جلوگیری از سکته مغزی و آلزایمر

28 آبان 1394 ساعت 23:03

۱۰۰ گرم کاکائو در روز باعث جلوگیری از سکته مغزی و خطر ابتلا به آلزایمر می‌شود.


به گزارش ایران خبر، درباره آلزایمر باید گفت که یک بیماری دلخراشی است. عزیزانی که دوستشان داریم را از خاطر می‌بریم و همانطور که این بیماری پیش می‌رود دیگر کارهای روزمره خود را هم نمی‌توانیم انجام دهیم. علت اصلی این بیماری تحلیل رفتن مغز است به همین دلیل برای جلوگیری از تحلیل رفتن مغز تحقیقاتی بر روی مواد غذای موثر انجام شده است بسیار جالب است که کاکائو برای پیشگیری و درمان این بیماری بسیار کارآمد است آخرین تحقیقات نشان داده است که کاکائو موجب تقویت مغز می‌شود و همچنین ماده‌ای موثر برای یادگیری مطالب درسی و آموزشی است.
در ساختار کاکائو ماده‌ای به نام پلی فنول وجود دارد که این ماده باعث کاهش آسیبهای سلولی می‌شود آنها می‌توانند به دقیق شدن خون کمک کنند و مانع حملات قلبی و سکته مغزی شوند.
دکتر جولیا پاسینتی پزشک و متخصص بیماری آلزایمر طی پژوهشهای مکرر بر روی جانوران مختلف متوجه شده که قسمت خفیف شده با مصرف انواع کاکائوها درمان یافته است و نرخ بیماری آلزایمر کاهش یافت .
این تحقیقات برای درمان و پیشگیری آلزایمر امیدوار کننده است انواع کاکائو که سرشار از پلی فنل است موجب تقویت مغز می‌شود.


کد مطلب: 46878

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/46878/جلوگیری-سکته-مغزی-آلزایمر

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir