صبحانه های اصیل؛

صبحانه های متنوع در کشورهای مختلف

مجله دیجی کالا , 1 آذر 1394 ساعت 14:01

محتوای غذاهایی که در اول روز به عنوان صبحانه خورده می‌شود، در نقاط مختلف دنیا متفاوت است.


به گزارش ایران خبر، محتوای غذاهایی که در اول روز به عنوان صبحانه خورده می‌شود، در نقاط مختلف دنیا متفاوت است. مثلا ساکنین کشورهای اروپایی مانند فرانسه، اسپانیا و ایتالیا برای صبحانه یک تکه نان یا شیرینی با قهوه‌ی غلیظ می‌خورند ولی وقتی مردم کره می‌خواهند صبحانه بخورند، پشت میزی پر از غذا می‌نشینند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟
 
در ادامه تعدادی از انواع صبحانه‌های اصیل در نقاط مختلف دنیا را به همراه عکس‌شان برای شما گردآوری کرده‌ایم:

چین: در استان‌ها و منطقه‌های مختلف کشور پهناور چین، چیزهای مختلفی به عنوان صبحانه‌ی اصیل صرف می‌شود. با این احوال، تقریبا همه‌ی چینی‌ها خمیر سرخ شده‌ی لوله‌ای (یا همان you tiao) و شیر سویای گرم را برای صبحانه دوست دارند.

 البته خوردن «دیم سوم» (Dim sum) و سوپ داغ هم برای صبحانه رایج است. دیم سوم نوعی غذای محلی است که به صورت لقمه‌های کوچک سرو می‌شود.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

استرالیا: استرالیایی‌ها عاشق وگمیت (Vegemite) هستند و تقریبا هر روز صبح این را به همراه مقدار زیادی میوه در کنار غذای‌شان می‌خورند. وگمیت یک برند است که محصولی خوراکی حاوی مخمر، سبزیجات و ادویه تولید می‌کند. البته استرالیایی‌ها خوردن صبحانه‌ی کاملا انگلیسی را هم دوست دارند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

برزیل: در سینی صبحانه‌ی برزیلی‌ها قهوه‌ی غلیظ و شیر به همراه یک بشقاب گوشت همبرگری، پنیر و نان پیدا می‌شود. آن‌ها یک سوپ هم دارند به نام «فیجودا» (Feijoada) که از لوبیای سیاه و انواع گوشت درست می‌شود و معمولا برای صبحانه می‌خورند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟
 
کلمبیا: کلمبیایی‌ها برای صبحانه عاشق «آرپا» (Arepa) هستند؛ یک کیک نازک و مقوی که با ذرت شیرین درست می‌شود. آن‌ها معمولا آرپا را با کره، مربا یا تخم مرغ می‌خورند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟
 
کوبا: مردم کوبا برای صبحانه معمولا «توستادا» (Tostada) و قهوه می‌خورند. توستادا در واقع همان نان داغ است با کره.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟
 
انگلیس: صبحانه‌ی اصیل و مقوی انگلیسی که بسیار هم معروف است، شامل تخم مرغ، سوسیس، بیکن، لوبیا، قارچ و گوجه فرنگی پخته می‌شود.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

فرانسه: آن‌ها قهوه به همراه نان باگت یا نان کروسان را ترجیح می‌دهند. فرانسوی‌ها مانند کوبایی‌ها دوست دارند نان کره‌ای را در قهوه خیس کنند و بخورند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

آلمان: نان تازه، گوشت سرد، پنیر محلی، کره و مربا از جمله غذاهایی هستند که در یک صبحانه‌ی آلمانی ناب خورده می‌شوند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

هند: منطقه‌های مختلف این کشور هم در ابتدای روز غذاهای مختلفی می‌خورند، اما به طور کلی در هر وعده‌ی صبحانه غذاهای کاملا بومی و متناسب با ذایقه‌ی هندی خود، مانند چاتنی (نوعی چاشنی حاوی میوه و ادویه)، دیپس (نوعی سس) و انواع نان‌های دوسا، روتی یا ایدلی صرف می‌شود.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟
 
ایتالیا: ایتالیایی‌ها صبح خود را با کاپوچینو و نان «بریوش» (brioche) آغاز می‌کنند. نان همراه با مربای فراوان یا شکلات صرف می‌شود.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

مکزیک: معمول است که مردم مکزیک صبح‌ها یک بشقاب چیلاکیل (غذایی حاوی چیپس ذرت، سس سالسا، پیاز مرغ و خامه) به همراه «وسوز رنچروس» (huevos rancheros)  می‌خورند.

 وسوز رنچروس غذایی محلی شامل تخم مرغ و چیپس ذرت، لوبیا، آووکادو، سس تند و برنج به شیوه‌ی مکزیکی است. یک صبحانه‌ی سبک مکزیمی شامل نان شیرمال و قهوه است.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

ژاپن: در این کشور سوپ میسو، برنج سفید بخارپز، ترشی سبزیجات و مواد سرشار از پروتیین مانند ماهی و املت در صبحانه خورده می‌شود.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

روسیه: کلوچه‌های بزرگ، کیک پنیر، «بلینی» (Belini) و «اولادی» (Oladi)، در اندازه‌های کوچک به قدر یک بیسکویت، از غذاهای محبوب هر صبح مردم روسیه هستند. 

بلینی نوعی پن کیک است که با آرد ذرت و خامه‌ی ترش درست می‌شود و «اولادی» نوعی نان است که با دوغ کفیر و خامه‌ی ترش آماده می‌شود.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

ترکیه: یک صبحانه‌ی اصیل ترکیه‌ای حاوی نان، پنیر، کره، زیتون، تخم مرغ، گوجه فرنگی، خیار، مربا، عسل، قیماق، سوجوک (نوعی سوسیس پرادویه، مختص منطقه‌ی مدیترانه) و چای است.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

اسپانیا: در این کشور گوجه فرنگی تفت داده شده روی نان به عنوان صبحانه مرسوم است و بعضی از رستوران‌ها بامیه هم سرو می‌کنند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

آفریقای جنوبی: مردم آفریقای جنوبی صبح‌ها ذرت پخته یا «پوتو پاپ» (Putu pap) می‌خورند. پوتو پاپ همان حریره‌ی ذرت است.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

کُره: صبحانه و شام مردم کره تقریبا یک چیز است. این وعده‌ها معمولا حاوی برنج، سوپ، کیمچی (Kimchi)، ماهی یا گوشت است، به علاوه‌ی هر غذایی که از شب قبل مانده باشد.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

جاماییکا: آکی (Akee، نوعی میوه‌ی بومی) به همراه موز، ماهی نمک‌سود و میوه‌ی تازه به عنوان صبحانه در این منطقه مرسوم است.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟
 
سوئد: مردم سوئد دوست دارند صبح‌ها یک تکه نان که روی آن لایه‌های ماهی، پنیر، مایونز و سبزیجاتی مثل خیار و گوجه فرنگی گذاشته شده، بخورند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟

آمریکا: صبحانه‌ی مردم نواحی و ایالات مختلف آمریکا با یکدیگر فرق می‌کند. ولی به طور کلی تخم مرغ، سیب زمینی، بیکن و سوسیس جزو غذاهای محبوب و رایج هر روز صبح آمریکایی‌ها هستند.
 
مردم کشورهای مختلف در وعده‌ی صبحانه‌ی خود چه می‌خورند؟
 
 


کد مطلب: 47085

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/47085/صبحانه-های-متنوع-کشورهای-مختلف

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir