بیماری و درمان؛

پیشگیری از سرطان لوزالمعده با خوراکی های منیزم دار

ایسنا , 13 دی 1394 ساعت 11:15

بررسی‌ها نشان می‌دهد خوراکی‌هایی همچون شکلات تلخ که سرشار از منیزیم هستند می‌توانند خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را به شدت کاهش دهند.


به گزارش ایران خبر، پزشکان آمریکایی دریافتند کاهش مصرف 100 میلی‌گرم از منیزیم در روز با افزایش 24 درصدی خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده همراه است.
 
سرطان لوزالمعده نه تنها چهارمین عامل مرگ و میر در میان انواع سرطان‌ها در آمریکا به حساب می‌آید بلکه در بین تمامی سرطان‌های اصلی بالاترین نرخ مرگ و میر را به خود اختصاص داده‌ است.
 
حدود 74 درصد از بیماران مبتلا به سرطان لوزالمعده تنها یک سال پس از تشخیص بیماری‌شان زنده می‌مانند و تنها 7 درصد از آنان پس از تشخیص بیماری‌شان بیش از پنج سال عمر می‌کنند.

اگرچه در مطالعات پیشین رابطه بین مصرف منیزیم و دیابت که عامل خطرزای سرطان لوزالمعده به حساب می‌آید، مورد بررسی قرار گرفته بود اما پیش از این، تحقیقات محدودی در مورد رابطه بین این ماده معدنی و سرطان لوزالمعده انجام گرفته‌ است.
 
در این بررسی پزشکان آمریکایی به بررسی ارتباط مستقیم این دو عامل در بیش از 66 هزار مرد و زن 50 تا 76 سال پرداختند که در طول انجام مطالعه 151 نفر از آنان به سرطان لوزالمعده مبتلا شدند.
 
به گفته پزشکان برای افرادی که در معرض ابتلا به سرطان لوزالمعده هستند، اضافه کردن مکمل منیزیم می‌تواند در پیشگیری از این سرطان موثر باشد.


کد مطلب: 50624

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/50624/پیشگیری-سرطان-لوزالمعده-خوراکی-های-منیزم-دار

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir