
تغذیه و سلامتی؛
کاهش بیماریهای قلبی و عروقی با مصرف پیاز و موسیر
باشگاه خبرنگاران , 4 بهمن 1394 ساعت 10:30
پیاز و موسیر علاوهبر پخت و پز، کاربرد درمانی هم دارند که از جمله آن کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی است.
به گزارش ایران خبر، دکتر مینا کاویانی کارشناس ارشد تغذیه در خصوص فواید مصرف پیاز و موسیر گفت: پیاز و موسیر هم خانواده هستند که از زمانهای قدیم در پخت و پز و درمان مورد استفاده قرار میگرفتند.
وی پیرامون رابطه مصرف پیاز و بیماریهای قلبی بیان کرد: این مواد (پیاز و موسیر) حاوی فلاونوئید هستند و افرادی که دریافت بیشتری از فلاونوئیدها دارند، به طور قابل ملاحظهای کمتر از دیگران به بیماریهای قلبی-عروقی مبتلا میشوند.
وی افزود: زمانی که فرد به سایر میوهها و سبزیها در مدت کوتاهی دسترسی نداشته باشد و نتواند آنتی اکسیدان C و E را به مقدار مناسب دریافت کند، پیاز میتواند جایگزین آن شده و در پیشگیری از ابتلای فرد به بیماری قلبی، کمک شایانی داشته باشد.
کاویانی با تاکید بر اینکه زنان شیرده نباید پیاز خام مصرف کنند، تصریح کرد: مصرف پیاز در دوران شیردهی منجر به تغییر طعم شیر مادر و ایجاد نفخ در کودک میشود، به همین دلیل به مادران توصیه میشود پیاز را به صورت خام مصرف نکنند.
کد مطلب: 52491
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/news/52491/کاهش-بیماری-های-قلبی-عروقی-مصرف-پیاز-موسیر
ایران خبر
https://www.irankhabar.ir