ایران خبر بررسی می کند؛

شیوه های نوین رمالی و کاسبی از آرایشگاه ها تا اتوبوس های شهری

30 آبان 1394 ساعت 11:48

اعتماد و اطمینان تقریبا مدتی است که از جامعه ما رخت بسته است. دیگر هیچ کس به دیگری اعتماد ندارد. برخی افراد از همان ساعات اولیه صبح فقط در فکر این هستند که روزشان را با چه دروغ و کلکی شروع کنند.


ایران خبر- هر روز که وارد اجتماع می شویم پدیده های عجیب و دور از ذهن سر راه هر یک از ما قرار می گیرند. برخی به آن "شانس و قسمت" و برخی دیگر "بدشانسی و کلک بازی" می گویند.

اعتماد و اطمینان تقریبا مدتی است که از جامعه ما رخت بسته است. دیگر هیچ کس به دیگری اعتماد ندارد. برخی افراد از همان ساعات اولیه صبح فقط در فکر این هستند که روزشان را با چه دروغ و کلکی شروع کنند.

 قبلا می شنیدیم که مراقب برخی از آقایان باشیم. چه سوار بر وسایل نقلیه عمومی باشیم و چه پیاده. اما امروزه با رشد آسیب های بد اجتماعی باید مراقب همگان باشیم تا از هر لحاظ سالم به مقصد برسیم.


مدتی است در سطح شهر چند خانم نه چندان جوان با تیپ های امروزی و جوان پسند پرسه می زنند و با عناوین مختلف سعی دارند از مردم اخاذی کنند و کار خود را کمک به خیرین قلمداد می کنند.

خانمی در خیابان سهروردی و خیابان ولی عصر با فروش جوراب مردانه به قیمت 10 هزار تومان و سفره پاکن به همان قیمت ادعا داشت که قصد کمک به کودکان بی سرپرست را دارد و دعای خیرش بدرقه خریدارانش خواهد بود!!! مدام یک جمله ورد زبانش بود "با خرید از من شانس به سراغتان می آید".  آیا واقعا سطح فکر و شعور مردم تا این حد نزول پیدا کرده که هر رهگذری به خود این اجازه را بدهد تا برای زندگی اش تعیین تکلیف کند. پس با ادعاهای پوشالی اینگونه افراد شهروندانی که در مسیر راه شان قرار می گیرند از افراد خوش شانس به حساب می آیند. بگوییم "خوشا به حالشان" یا "بدا به حالشان"!

چرا باید جامعه ما به سمتی برود که برخی کورکورانه و بدون آگاهی ادعاهای واهی و غلط دیگران را قبول کنند، صرفا به این دلیل که در زندگی از بدشانسی رهایی یابند. غیر از این است که همان "بدشانسی" و "خوش شانسی" همه بستگی به رفتار و کردار خود  انسان دارد. اگر قرار باشد رهگذری در خیابان شانسی نصیب زندگی مان کند آیا فردی خوشبخت و خوش شانس به حساب می آییم؟

خانم دیگری در وسایل نقلیه عمومی با ادعای اینکه استاد دانشگاه است با دختران جوان و برخی خانم های مسن مشغول صحبت می شود و از خوبی ها و خوشی های زندگی که باید نصیب آنها شود سخن می گوید. وی مدام با گفتن اینکه "چرا ازدواج نمی کنید" به دختران جوان تاکید می کند که حتما و حکما به دنبال فردی متمول و ثروتمند باشید چرا که خوشبختی شما فقط  در گرو داشتن همسری پولدار است!!!

وی با داشتن کارت هایی که بیشتر شبیه کاردستی های مهدکودک است، دختران را ترغیب به خرید کارت های خود می کند. با این گفته که اگر این کارت های را به مدت 4-5 روز در کیف خود نگهداری کند بهترین خبر زندگی اش را می شنود. موضوع جالب این است که کاردستی های این خانم استاد دانشگاه قیمتی از 2 هزار تا 5 هزار تومان داشت! این خانم ادعا داشت که معماری خوانده و استاد بازنشسته یکی از دانشگاه هاست و کارت های وی مورد استقبال بسیاری از دانشجویان وی نیز است.

طرح کارت ها بسیار ابتدایی و در گوشه ایی از آن با مداد رنگی نوشته شده بود "مبارک". وی از این کلمه استفاده می کرد و می گفت این کارت با کلمه "مبارک" برایتان خوش یمنی و مبارکی به همراه خواهد داشت. اگر کسی از خریدن کارت امتناع می کرد وی را به تمسخر می گرفت که شما هیچ آداب و رسومی بلد نیستید و در شهر تربیت نشده اید و قطعا بزرگ و تربیت شده روستا هستید!!! روی این کارت نوشته شده "مبارک" مگر شما برای نوروز و دیگر اعیاد کارت از کسی هدیه نمی گیرید؟ پس درکی از مبارک بودن ندارید! اینها توجیه خانم استاد دانشگاه برای نخریدن کاردستی هایش بود!!!

حال باید با این پدیده های نوظهور وعجیب و غریب چه کرد؟ آیا کسی توجیهی برای این افراد در جامعه دارد؟ این افراد با چه ایده و فکری بین مردم حضور پیدا می کنند و تیشه به باورهای مردم می زنند. چرا برخی از افراد جامعه گول به ظاهر آراسته و حرف های به اصطلاح جوان پسند و مد روز این اشخاص شیاد را می خورند و با دلسوزی به سخنان یاوه و بیهوده آنان گوش می دهند. این دلسوزی ها و دل رحمی های بی مورد باعث می شود که این افراد مثل قارچ هر روز در سطح شهر افزایش پیدا کنند. 

حکایت این افراد همانند طبل های توی خالی است. در ابتدای صحبت های خود طرف مقابل را جذب می کنند کم کم که پیش می روند اگر همراهی داشته باشند به یاوه گویی های خود ادامه می دهند اگر هم با فرد آگاهی روبرو شوند سریع از کوره در می روند و با قیافه ایی کاملا حق به جانب طرف مقابل را محکوم می کنند! 
 
بنابراین با چشم باز و عاقلانه با افراد پیرامون خود برخورد داشته باشیم تا کمتر دچار آسیب های اینچنینی شویم.


کد مطلب: 46964

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/report/46964/شیوه-های-نوین-رمالی-کاسبی-آرایشگاه-اتوبوس-شهری

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir