ایران خبر بررسی می کند؛

موبایل بلند گو نیست؛ هنگام صحبت کردن داد نزنید

9 دی 1394 ساعت 12:23

کمتر از یک دهه است موبایل به عنوان یک وسیله ارتباطی مهم وارد زندگی افراد شده است. به طوریکه بیشتر مردم دنیا از این وسیله استفاده می کنند و کمتر پیش می آید که کسی بدون موبایل از منزل خارج شود.


ایران خبر- کمتر از یک دهه است موبایل به عنوان یک وسیله ارتباطی مهم وارد زندگی افراد شده است. به طوریکه بیشتر مردم دنیا از این وسیله استفاده می کنند و کمتر پیش می آید که کسی بدون موبایل از منزل خارج شود.

 
زمانی که نحوه استفاده درست و مناسب از موبایل را بلد نیستیم نباید موبایل را مقصر بدانیم. گاهی استفاده ار یک تکنولوژی جدید برای مان سخت و دشوار است.

برخی از کاربرانی هنوز نمی دانند برای زنگ موبایل خود چه انتخابی داشته باشند تا مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکند و یا نحوه صحبت کردن با موبایل را هنوز آموزش ندیده اند و مقصر را موبایل می دانند!

متاسفانه در مجالس عروسی، عزاداری، جلسات کار، مطب دکتر، هنگام خرید کردن، در وسایل نقلیه عمومی، در سینما، کنسرت و تاتر و... صداهای ناهنجار زنگ موبایل را می شنویم و کاربران بدون هیچ توجهی که مزاحمتی برای دیگران ایجاد کرده اند با صدای بلند شروع یه صحبت کردن می کنند.

در بسیاری از مکان ها هنوز افراد نمی دانند که نباید از تلفن همراه استفاده شود. به عنوان مثال در سک سخنرانی علمی شخصی که در حال ارائه مطلب است نباید به موبایل خود پاسخ دهدد بلکه برای چند دقیقه کوتاه موبایل را خاموش نگه دارد زیرا این رفتارهای غیرمودبانه باعث آزار اطرافیان خواهد شد. در برخی از مکان ها باید جنبه های خصوصی و رفتار جمعی را بدانیم.
 
مسئله دیگری که بسیار حائز اهمیت است و متاسفانه بسیاری از کاربران موبایل به آن بی توجه هستند صحبت کردن با صدای بلند در مکان های عمومی است. این رفتار غیر مودبانه باعث می شود که دیگران نسبت به این رفتار عکس العمل نشان دهند. اولین واکنش نیز اخم کردن است. زیرا شنیدن صدای بلند در یک مکان عمومی رفتار خوشایند و مودبانه ای نیست.

متاسفانه برخی از جوانان وقتی وسار وسیله نقیله عمومی و شلوغ مثل مترو و اتوبوس هستند تحت هیچ شرایطی از موبایل خود غافل نمی شوند. یا با صدای بلند شروع یه صحبت کردن می کنند یا آهنگی از موبایل خود پخش می کنند که گویا شنیدن صحبت و آهنگ آنها برای دیگران اجبار است، اما نمی دانند که آداب و فرهنگ استفاده از موبایل را هنوز یاد نگرفته اند.
افراد باید به خاطر داشته باشند که نیازی نیست دیگران از تمامی اخبار زندگی آنها اطلاع داشته باشند. مکالمات خصوصی نباید در جمع های اجتماع و غریبه صورت گیرد. اگر افراد مکالمه شخصی همراه با خشونت دارند نباید آن را در مکان های عمومی مانند مترو و اتوبوس بیان کنند زیرا هم آرامش دیگران را برهم می زنند هم کسی گره از مشکل شان باز نخواهد کرد. در این گونه موارد افراد باید مکالمه خود را کوتاه کنند تا مزاحمتی برای دیگران ایجاد نکنند.

کاربران موبایل باید بدانند که موبایل های امروزی به راحتی صدا را به شنونده انتقال می دهند پس نیازی نیست که در هر مکانی با داد زدن صدای خود را به شنوننده برسانید! اگر در جای شلوغ و پرتردد موبایل شما زنگ خورد به جای فریاد کشیدن و با صدای بلند حرف زدن به دنبال مکانی خلوت باشید، اگر هم در جایی هستید که خطوط ارتباطی دچار مشکل است صبور باشید زیرا که بلند صحبت کردن هیچ مشکلی را حل نمی کند.
 


کد مطلب: 50287

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/report/50287/موبایل-بلند-گو-نیست-هنگام-صحبت-کردن-نزنید

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir