ایران خبر بررسی می کند؛
اصالت بیشرمی اجتماعی مد جدید جوانان امروزی
3 بهمن 1394 ساعت 14:40
اصالت بی شرمی اجتماعی یک اتقاق ساده در اجتماع امروزی نیست. متاسفانه برخی از افراد که دچار باحال پنداری و شوخی های سطحی هستند این بی شرمی ها را رواج می دهند.
ایران خبر- اصالت بی شرمی اجتماعی یک اتقاق ساده در اجتماع امروزی نیست. متاسفانه برخی از افراد که دچار باحال پنداری و شوخی های سطحی هستند این بی شرمی ها را رواج می دهند.
از ثواب سر شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی همه به سرعت و در کمترین زمان ممکن به اخبار و اطلاعات طنز دسترسی پیدا می کنند و آن را نقل مجالس و محافل خود می کنند. افرادی که تصور می کنند اگر دهان لق و بی ادب باشند بسیار جذاب هستند!
اینگونه افراد با دوستان خود که احساس صمیمیت بیشتری دارند از القاب و الفاظ زشت و وقیح استفاده می کنند و حتی به جای استفاده از نام کوچک از فحش استفاده می کنند. برخی در روابط احساسی و عاشقانه خود نیز الفاظ نامناسب به کار می برند و الفاظ "زشت" و "احمق" از الفاظ عادی و معمولی آنهاست. اگر در جمع این افراد دوستان دیگر از الفاظ زشت استفاده نکنند دست و پاچلفتی محسوب می شوند.
این افراد وقیح و بی ادب در اجتماع دیگران را که از نظر تیپ ظاهری و نحوه حرف زدن با آنها تفاوت دارند را به تمسخر می گیرند و فکر می کنند خودشان "تافته جدا بافته" هستند. اگر کسی آرایش و پیرایش ساده داشته باشند و طبق مدل های عجیب روز نباشد از نظر این افراد فرد باحالی به حساب نمی آید.
افرادی که حرف های رکیک نقل صحبت شان هست و در هیچ زمان و مکانی برای خود محدودیت و خط قرمز ندارند همان افراد بی شرم هستند که اصالت بی شرمی را رواج می دهند. این افراد در استفاده از اینترنت و شبکه های اجتماعی نیز خط قرمزی ندارند و کسانی که فیلم های غیر اخلاقی نمی بینند و از الفاظ رکیک استفاده نمی کنند در دید آنها "امل و متحجر" هستند!
افراد دهن لق و بی ادب دیگر توجهی به اطرافیان خود ندارند و در مکان های عمومی مثل سالن تئاتر، سینما، کنسرت در وسایل نقیله عمومی و ... حس باحال پنداری شان به اوج خود می رسد و برای جلب توجه دیگران سعی می کنند از الفاظ رکیک و زشت استفاده کنند و این باحال پنداری بین دختر و پسر رواج یافته و فرقی میان آنها نیست.
در دنیای بی حد و مرز اینترنت و استفاده از شبکه های مختلف کاربران باید آگاه باشند که چگونه از اینترنت استفاده کنند. برخی به دنبال مقاله های علمی، برخی برای کسب اطلاعات اقتصادی، برخی به دنبال ورزش و برخی ا خبار فرهنگی را دنبال می کنند. اما این موضوع که برخی از کاربران هم به دنبال مسائل غیراخلاقی و مستهجن هستند از دیدها پنهان نمی ماند.
از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون بیشترین واژه های جست و جو شده ایرانیان در محتوای تصویری فضای اینترنت نیز واژه های عکس، دختر، زن، لباس، girl، hot، زیبا فیلم و عکس در کنار یک واژه مستهجن بوده است. همچنین در سال 2015 و در سایت فیلترشده یوتیوب ایرانیان بیش از هر چیز واژها های girl، hot، ایرانی، iran، love، دختر، شاهگوش، dance music، girls، رقص و نیز شماری از واژه های مستهجن را بیشتر از سایره واژه ها جست و جو کرده اند که می توان محتوای کاربردی برخی از این واژه ها را به وضوح حدس زد.
مسئله قابل توجه این است که دنیای ما "دنیای چالش" شده است. چالشی که جهان را به اسارت خود گرفت است. چالش سطل آب یخ، چالش بازیگران بدون آرایش، چالش سلفی گرفتن، و ... اما هیچ کس حاضر نیست با اندکی تفکر و تامل چالشی طراحی کند که مناسب خودش باشد.
افراد می توانند چالشی را انتخاب کنند که شایسته فرهنگ اصیل ایرانی باشد. چرا نباید چالش فرهنگ و ادب راه اندازی نشود؟ چون باید افراد فکر کنند و هراس دارند مبادا از سلول های خاکستری مغزشان در راه مفید استفاده شود و شان و شخصیت کاذبی که دارند خدشه دار شود.
متاسفانه افراد دوران ما همین کسانی که بی ادبی و استفاده از الفاظ رکیک مایه افتخارشان است و این نوع حرف زدن را نوعی با کلاسی و به روز بودن می دانند در منجلاب بدی گرفتار شدند چون با فرد مودب و بانزاکتی برخورد داشته باشند برای دفاع از خود از همان الفاظ رکیک و توهین آمیز استفاده می کنند.
این افراد هیچ منطقی برای اصلاح خود ندارند چون تمام کسانی که با آنها در ارتباط هستند همانند خودشان بی ادب هستند و با بیخیالی روزگار سپری می کنند، اینها به دنبال کسانی هستند که مثل خودشان بی ادب باشند و همین بی ادبی و بی اصالتی را در جامعه رواج می دهند.
افراد بی خرد و بی ادب هیچ وقتی برای مطالعه نمی گذارند و تمام اوقات خود را با پرسه زدن در خیابان ها سپری می کنند. کتاب نمی خوانند که البته کتاب خواندن هنر هر شخصی نیست، اینان حتی روزنامه ورق نمی زنند که کمی سواد و معلومات شان اضافه شود فقط به دنبال هرز پریدن و کارهای بیهوده هستند. اوج وقت گذراندن وقت این افراد رفتن به کافه، نوشیدن قهوه و پکی بر سیگار زدن است که از این طریق می خواهند عقده های روانی خود را خالی می کنند.
حال باید دید کدام خرمندی می تواند اصالت بیشرمی اجتماعی که مد جدید جوانان امروزی شده است و متاسفانه در حال رواج است را می تواند نابود کند و به این افراد بفهماند که فرهنگ و ادب در بی ادبی نیست و اینها ضعف فرهنگی است و شامل با کلاسی و فرهنگ بالا نمی شود.
کد مطلب: 52417
آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/report/52417/اصالت-بی-شرمی-اجتماعی-مد-جدید-جوانان-امروزی
ایران خبر
https://www.irankhabar.ir