ایران خبر- در تخیل انسانها، جادو به ترفندهایی گفته میشود که در داستانها برخی افراد انجام داده و (به گفته داستانسراها)، میتوانند از طریق این ترفندها قوانین طبیعت را دور زده و کارهایی خارقالعاده بروز دهد. به فردی که جادو میکند جادوگر گفته میشود.
در داستانها، جادوگران میتوانند افراد را طلسم کنند، جادوهای دیگر را خنثی کنند و در شکل و ظاهر افراد و اجسام تغییر بهوجود بیاورند. در تخیلات داستانسرایان، جادوگران معمولا این کارها را با خواندن
ورد، کمک گرفتن از نیروهای
فراطبیعی، استفاده از ترکیبی از اجسام، و یا تهیه آشهایی مرموز انجام میدهند.
در متون ایران باستان اشارات متعددی به جادو و جادوگری شده است. در دوران پیش از مدرن در اروپای مسیحی باور بر این بود که جادوگران با شیطان در تماس هستند و از نیروی وی برای آسیب رساندن به مردم و اموالشان استفاده میکنند. در میانه سده ۲۰ میلادی باور بر این بود که جادوگران خوب و بد با هم در جنگ بودند. اعتقاد بر اینکه جادوگران مضر هستند به صورت یک ایدوئولوژی فرهنگی در میان مردم شایع بود. اعتقاد به جادوگرها باعث شد که افرادی به عنوان شکارچی جادوگر به وجود بیایند که این افراد هنوز در بعضی از اقوام به خصوص در
آفریقا به عنوان مثال در اقوام بانتو دیده میشوند.
با توجه به پیشرفت های روزافزون در زمینه های مختلف زندگی متاسفانه هنوز هم شاهد مواردی در زمینه فال و رمالی، جادو و جادوگری هستیم.
امروزه افراد کلاهبردار و سودجو در شبکه های اجتماعی پرسه می زنند و با ترفندهای مختلف سعی دارند مردم ساده لوح را فریب دهند. با کمی توجه و آگاهی افراد باید متوجه شوند که جادو و جادوگری خرافات است. اما همچنان برخی بر عقیده اشتباه خود پافشاری دارند و گویا تا به بن بست نرسیند باورشان نمی شود که این یک کاسبی و خرافات حض است.
چرا باید در جامعه برای کوچک ترین مسئله افراد به رمال پناه ببرند؟ مگر او جدای از دیگران است و یا از عالم غیب آمده که برخی مرید این افراد می شوند.
در جامعه کنونی وقتی شاهد اینگونه رفتارها هستیم دیگر نمی توانیم بگوییم متاسفانه باید بگوییم بدبختانه برخی افراد دچار افکار پوچ شده اند و حاضر نیستند کمی به رفتارهای خود فکر کنند. چرا اینگونه افراد برای اینکه در زندگی شان راهی باز شود به دنبال رمال و جادوگر می روند اما حاضر نیستند اندکی به رفتارهای اشتباه خود فکر کنند و در رفتار خود تجدید نظر داشته باشند.
برخی می گویند برای بخت گشایی به رمال مراجعه می کنیم، برخی برای اینکه مهر و محبت بین همسرشان افزایش یابد، برخی برای رزق و روزی و ... حال باید به این افراد گفت: واقعا یک فرد معمولی مثل خودشان چه طور می تواند راهگشای زندگی آنها باشد؟ تنها راه گشای زندگی خداوند است اگر افراد خدا را بشناسند به راه های بهتری می رسند و مرحله دوم اینکه به خودشناسی خود هم برسند و برای تمامی مشکلات زندگی از خدا کمک و یاری بخواهند نه بنده.
با توجه به توضیحات بالا توجه شما را به رمالی و جادوگری در شبکه های اجتماعی جلب می کنیم:
گوی جادوگری از صفحه مانیتور به کمین زنان و مردان خرافاتی نشسته بود تا طلسم را بشکند، بختگشایی کند و مهر و محبت را به دلها بنشاند.
کمی باور اشتباه کافی بود تا انگشتان روی صفحه کیبورد مرتب جابهجا شوند تا اینکه شکارچی دنیای مجازی بتواند طعمههایش را یکی پس از دیگری اغفال کند. زن رمال میگفت همسفره جنها است و قدرتی شگفتانگیز دارد. او مرتب از انرژیهای مثبت و منفی حرف میزد و ادعاهای جذابی داشت. باورهای اشتباه کافی بود تا خرافاتیها را به همان سمتی بکشاند که گوی بلورین جادوگر اینترنتی میخواست. اما هیچگاه ماه پشت ابر نمیماند و راز زن رمال نیز خیلی زود فاش شد و گوی بلورین ترک برداشت.