ایران خبر بررسی می کند؛

امید داریم نمایندگان جدید بهارستان حافظه تاریخی خود را در وعده های داده شده فراموش نکنند

13 ارديبهشت 1395 ساعت 11:20

انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دو دوره در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۹۴ و ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ برای تعیین ۲۹۰ کرسی دوره دهم مجلس شورای اسلامی برگزار شد.


ایران خبر- انتخابات یا گزیدمان، جریانی رسمی است که هر گام آن از پیش تعیین شده می باشد. انتخابات برای تصمیم گیری مردم یا بخشی از مردم است که شخص یا اشخاصی را برای مقام، پست یا مسولیتی و برای مدتی معلوم با ریختن رای خود به صندوق‌های انتخاباتی می گزینند. هدف اصلی از انتخابات سیاسی انتخاب نمایندگان مردم می‌باشد که به آن دموکراسی نمایندگی می گویند.

کسانی را که مردم از جانب خود انتخاب می کنند نماینده خوانده می شوند. همه نمایندگان با هم تشکیل پارلمان می دهند. کسانی که برای انتخاب شدن اعلام آمادگی می کنند کاندیدا نامیده می شوند. رای، عبارت از تصمیم یک شخص برای انتخاب کاندیدای مورد علاقه می باشد.
در جریان انتخابات نمایندگان برای پارلمان، شرایطی اعلام می شود، که بسیار لازم هستند تا انتخابات نمایانگر اراده و تصمیم مردم باشد.

شرایط انتخابات 
۱ - یک رای : کسانی که واجد شرایط برای انتخاب کردن هستند می توانند یک رای به صندوق بیندازند.
۲ - برابری: هر انتخاب کننده تنها می تواند یک بار یک رای بدهد و همه رای‌ها برابر می باشند و یکسان شمرده می شوند.
۳ - مخفی بودن رای: در جریان و پس از انتخابات می باید همه انتخاب کنندگان اطمینان داشته باشند که این که به چه کسی رای داده اند مخفی می ماند.
۴ - تقلب در رای: آرای داده شده مردم را نمی توان تغییر داد، نمی توان نابود کرد و هیچ رایی را نمی توان پس از پایان انتخابات به آرای داده شده اضافه کرد.
۵ - کنترل انتخابات: هر انتخاب کننده حق این را دارد که هر زمان که بخواهد درستی شرایط نام برده در ۱ تا ۴ را برای اطمینان خود کنترل کند.


انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دو دوره در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۹۴ و ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ برای تعیین ۲۹۰ کرسی دوره دهم مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

مرحلهٔ نخست این انتخابات همزمان با انتخابات پنجمین دورهٔ مجلس خبرگان رهبری بود.
 

جناح‌های مختلف کشور در این انتخابات حضوری فعال داشتند. جناح دموکرات و جناح اصول‌گرا توانستند بخش قابل توجهی از کرسی‌های مجلس دهم را تصاحب کنند و در نهایت لیست امید با ۱۲۳ کرسی اکثریت نسبی مجلس دهم را در مرحله اول و دوم انتخابات بدست آورد. از نظر گرایش سیاسی نیز اصلاح طلبان واعتدالگرایان با کسب ۱۳۹ کرسی در مقابل ۱۲۰ کرسی اصولگرایان اکثریت نسبی مجلس دهم را از آن خود نمودند.

انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز به پایان رسید. نمایندگان از 8 خرداد وارد بهارستان می شوند تا با نشستن بر روی کرسی ها مجلس کار و تصمیم های جدید خود را آغاز کنند. 

هر نماینده ای که امروز وارد مجلس شده است انتخاب یک ایرانی بوده است. و همین انتخاب باعث شده تا افراد به صندوق های رای گیری بروند تا بتوانند به نماینده منتخب خود نزدیک تر شود و مشکلات شان را بیان کنند.

با کمی دقت در تصاویری که از زمان رای گیری مردم انتشار داده شده متوجه می شویم که تک تک افراد برای خواسته ای به صندوق های رای گیری مراجعه کرده اند و قطعا همگان خواهان این هستند که مشکلاتشان مرتقع شود.

نمایندگان محترمی که اکنون کرسی دار مجلس شده اند نباید حافظه تاریخی خود را به فراموشی بسپارند و با قدم گذاشتن در سالن بهارستان مشکلات مردم را فراموش کنند چرا که نشستن بر کرسی بهارستان را مدیون هیمن مردمی هستند که آنها را انتخاب کرده اند. 

هر نماینده با مشاهده تصاویر زیر مشکلات مردم برای همیشه در ذهن اش تداعی می شود.

افراد مسنی که قطعا امیدی برای رای دادن داشته اند















جوانان جویای کار 








قطعا هر ایرانی برای اینکه به خواسته های معقول خود برسد نماینده ای را برای خود انتخاب می کند شایسته است که نمایندگان منتخب مردم به احترام انتخاب شان، بهترین ها را برای مردم در نظر داشته باشند.


کد مطلب: 60155

آدرس مطلب: https://www.irankhabar.ir/fa/doc/report/60155/امید-داریم-نمایندگان-جدید-بهارستان-حافظه-تاریخی-خود-وعده-های-داده-شده-فراموش-نکنند

ایران خبر
  https://www.irankhabar.ir