کد مطلب: 55787
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۵۸
ه افراد توصیه میشود بعد از خوردن مواد رنگی مانند چای بلافاصله 30 تا 40 گرم پنیر و یا یک لیوان شیر مصرف کنند زیرا این مواد باعث از بین رفتن اثرات مواد رنگی روی دندان میشود.
به گزارش ایارن خبر، یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه مصرف محصولاتی که حاوی مواد رنگی افزودنی است موجب تغییر رنگ دندان میشود، گفت: مصرف بلافاصله لبنیاتی که دارای میزان بالایی کلسیم است مانند پنیر و شیر بعد از مواد غذایی رنگی میتواند موجب حفاظت دندان شود.
دکتر خدیجه رحمانی درباره راهکارهای سفید و براق نگهداشتن دندان، گفت: به افراد توصیه میشود بعد از خوردن مواد رنگی مانند چای بلافاصله 30 تا 40 گرم پنیر و یا یک لیوان شیر مصرف کنند زیرا این مواد باعث از بین رفتن اثرات مواد رنگی روی دندان میشود.
این متخصص تغذیه، افزود: به افرادی که تمایلی به مصرف این دسته از لبنیات ندارند توصیه میشود میوههای گاز زدنی مانند سیب و گلابی و یا سبزیجاتی مانند خیار و کرفس را مصرف کنند زیرا مصرف این مواد باعث افزایش بزاق دهان و محافظت از دندانها میشود.
وی در ادامه یادآور شد: اما به طور کلی به افراد توصیه میشود برخی از محصولاتی که به آن مواد رنگی افزوده شده مانند نوشابه، زغال اخته، تنباکو و یا لواشکها و آلبالوهایی را که توسط دستفروشان به فروش میرسد،مورد استفاده قرار ندهند.