۱
 
کد مطلب: 54983
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۲:۲۹
شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی محیط های نامناسبی نیستند،اگر نحوه استفاده از آنها را بدانید.
ایران خبر - در این دوران ارتباطات اجتماعی و رفتارهای افراد با یکدیگر نوعی کالا به حساب می آید. برای برخی تغییر روابط اجتماعی از چهره به چهره به آنلاین شدن باعث ایجاد نوعی بی اعتمادی می شود. اما در روزگار صنعتی و زندگی آنلاین باید افراد این قدرت را داشته باشند تا در فضاهای مجازی و شبکه های اجتماعی ارتباطات معناداری با اطرافیان خود برقرار کنند.
 
 ۱۰ روش هوشمندانه برای استفاده از رسانه های اجتماعی

وقتی شخصی در یک شبکه اجتماعی عضو می شود در ابتدا بایدبداند که چه هدف و قصدی دارد. برخی برای اینکه از طرف دیگران تایید شود، برخی برای جلب توجه، برخی برای افزایش اطلاعات علمی و فرهنگی، برخی برای سرگرمی. افراد باید نسبت به این مسئله آگاهی کامل داشته باشند که با چه قصدی عضو گروهی در شبکه اجتماعی می شوند.چرا می خواهد مطلب یا مطالبی را به اشتراک بگذارد؟ اگر هر فردی با قصد و نیت قبلی و درست عضو شود  دیگر وقت خود را بیهوده هدر نمی دهد و می داند چه قصدی از وب گردی دارد.

متاسفانه برخی افراد از خود واقعی شان فرار می کنند و همیشه هراس دارند که خودشان را مطرح کنند. زمانی هم که اینگونه افراد عضو شبکه های اجتماعی می شوند نمی توانند واقیعت را مطرح کنند. اما اگر با ورود به شبکه های اجتماعی افراد درمورد مسائلی که به آن علاقمند هستند صحبت کنند و یا درباره مسائلی که بی اطلاع هستند پرس و جو کنند از بلاتکلیفی رها می شوند.

اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی و فضاهای مجازی یکی از فعالیت هایی است که کاربران به آن علاقمند هستند. اما در این موردهم باید افراد با آگاهی و دید باز مطالب را انتشار دهند. باید از صحت و سقم آن مطلب مطلع باشند و صرفا قصد انتشار مطالب را نداشته باشند، چرا که انشتار اشتبه یک مطلب ممکن است توهینی باشد برای یک مخاطب. وقتی یک گروه اجتماعی دویست نفر عضو دارد پس باید مطالبی که در آنجا انتشار داده می شود سنجیده و درست باشد نه باری به هر جهت.
روابط اجتماعی آنلاین همیشه برای برقراری ارتباط با آشنایان نیست گاهی ممکن است فردی غریبه نیاز به کمک شخصی ناآَشنا داشته باشد. متاسفانه در این زمینه برخی از افراد برخورد های تند و زننده با دیگران دارند و توجیه شان این است که آن فرد غریبه است. اما با کمی صبوری و پرس و جو به راحتی می توان متوجه شد که آن فرد غریبه چه قصدی دارد. پس افراد در نظر داشته باشند در ارتباطات آنلاین خود کمی با ملاطفت رفتار کنند.

عکس گرفتن و به اشتراک گذاشتن آن در شبکه های اجتماعی خصوصا اینستاگرام یکی از سرگرمی ها و علاقه مندی کاربران اینترنت است. در این زمینه نیز متاسفانه برخی افراد زیاده روی می کنند. به عنوان مثال فردی با موبایلش عکس می گیرد سپس آن را  آپلود می کند و در اینستاگرام برای دوستان دیگر خود ارسال می کند  این کاربسیار ساده‌ است. اما این نشان دهنده تجربه فردی شخصی است که آن را با دیگران به اشتراک گذاشته است. با این کار افراد مخاطبان زیادی را در تجربه‌ خود شریک می کنند. اما اگر افراد بدانند همان طور که در دنیای واقعی دوست ندارند همگی از گفتگوهای درونی شان آگاهی یابند می توانند مدیریت درستی بر روابط آنلاین خود در شبکه های مجازی داشته باشند.
برخی افراد با عضویت در گروه های شبکه های اجتماعی تصور می کنند باید برای هر متنی که به اشتراک گذاشته می شود اظهار نظری بدهند آن هم به صورت جبهه گیری و گارد گرفته، در صورتی که این کار در برخی موارد صحیح نمی باشد. افراد باید قوه تشخیص داشته باشند که در چه گروهی و برای چه متن هایی اظهار نظر کنند. بعضی ها با بی اطلاعی نظرهایی ارسال می کنند که باعث کدورت مخاطب می شود .پس در این زمینه هم کاربران باید هوشیار باشند.

بی توجهی برخی کابران در انتشار مطالب نیز گاهی باعث کدورت می شود. خیلی از افراد بدون اینکه متن یا مطلبی را بخوانند آن را به اشتراک می گذارند و با خواندن سطحی و گذرا نظری گذرا هم انشتار می دهند. اما باید دانست که توجه کردن بزرگ ترین حسن است. ایرادی ندارد اگر در یک گروه نتوان جواب همه کاربرن را داد اما اگر جواب عده کمی را به درستی پاسخ داد این حسن به حساب می آید.

برخی از کاربران برای اینکه از دنیای مجازی دور نمانند از اینترنت متصل به موبایل استفاده می کنند و مدام در حال گشت و گذار در فضاهای مجازی هستند این افراد اگر برای مدت کوتاهی اینترنت موبایل خود را خاموش کنند از اتفاقات واقعی دور نخواهند ماند.
گاهی اوقات لازم است افراد به خودشان هم فرصتی دهند و با خود مهربان باشند. متاسفانه برخی با خواندن مطلبی یا دیدن عکس و فیلمی در شبکه های اجتماعی تا چندین روز ذهن خود را درگیر آن مسئله می کنند در صورتیکه باید آن را فراموش کنند. همیشه و در همه حال افراد نباید به اینترنت دسترسی داشته باشند و نگران بروز رسانی اپلیکیشن های خود باشند.

لذت بردن از شبکه های اجتماعی با استفاده صحیح و درست آن میسر می شود. زمانی که افراد بدانند استفاده آنها از رسانه های اجتماعی هدفمند است. افراد باید با آگاهی و بینش از وسایل نوین ارتباطی استفاده کنند. اگر افراد در گذشته بدون داشتن تکنولوژی های نوین ارتباطی می توانستند روابط اجتماعی خوبی داشته باشند پس امروز هم با ورود تکنولوژی های مدرن باید روابط اجتماعی مناسب و خوبی برقرار کنند.

۱۰ روش هوشمندانه برای استفاده از رسانه های اجتماعی
 
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۰۲ ۱۴:۵۷:۴۶
کو گوش شنوا همه عکس این جریان هستن
گندشو در میارن