کد مطلب: 30327
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۱:۴۱
منتظران ظهور از آغاز شعبان المعظم با چراغانی و آذین بندی مساجد، میادین، خیابان ها و معابر برای بزرگداشت روز میلاد منجی عالم بشریت لحظه شماری می کنند.
به گزارش
ایران خبر به نقل از خبرگزاری شبستان، منتظران ظهور از آغاز شعبان المعظم با چراغانی و آذین بندی میادین، خیابان ها و معابر برای بزرگداشت این روز بزرگ لحظه شماری می کنند این روزها از شادی و شعف سر از پای نمی شناسند و خود را برای برپایی مراسم جشن و سرور و عرض ارادت به محضر مبارک صاحب الزمان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) آماده می کنند.
شیفتگان حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در روز ولادت آن حضرت با خواندن مناجات شعبانیه و دیگر دعاها و زیارات سفارش شده در این روز مبارک از جمله زیارت آل یاسین، زیارت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، نماز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و دعاهای عهد و فرج به درگاه حضرت احدی تضرع و زاری می کنند و تعجیل ظهور حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را مسئلت می کنند.
اجرای مولودی، تواشیح، پخش شیرینی و شربت بین مردم، چراغانی معابر و مساجد و دیگر مکان های مذهبی و دادن هدیه به افرادی که نامشان مهدی و مهدیه است از دیگر برنامه ها و رسوم شادی آفرین جشن نیمه شعبان است. در خیابان ها و دیگر معابر نیز ایستگاه های صلواتی برپاست و شیرینی و شربت میان مردم توزیع می شود.
مسجد وحدت بخش است اگر در اداره جامعه نقش داشته باشد
خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام قوامی معتقد است مسجدی که امامش نماز می خواند و می رود و در منطقه مدیریتی ندارد نمی تواند عاملی برای وحدت محسوب شود، اگر بخواهیم مسجد جایگاه وحدت بخش داشته باشد باید آن را تبدیل به محل اداره جامعه کنیم همان طور که در زمان رسول خدا(صل الله علیه و آله و سلم) چنین بود.