کد مطلب: 90868
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۰۲
پايگاه نشريه "سان" و روزنامه "ديلي‌ميل" تصاويري از زنان ايراني که براي تبديل شدن به نينجاهاي حرفه‌اي تمرين مي‌کنند را منتشر کرد؛ اين زنان تمرينات نظامي سخت و حرفه‌اي را با سلاح‌هاي مرگبار انجام مي‌دهند.
به گزارش ایران خبر، در مطلب منتشر شده اين رسانه ها امده است زنان نينجاي ايراني در حاليکه پوشش کامل اسلامي دارند در 25 مايلي ( 40 کيلومتري) تهران آموزش هاي لازم را براي مقابله با دشمنان مي بينند.
بنا به اين گزارش باشگاهي که اين نينجاکاران در آن آموزش مي‌بينند در سال 1989 (1367 شمسي) تأسيس شد و در 25 مايلي تهران در "قلعه جوقين" واقع شده است. اين باشگاه 4 هزار کارآموز زن دارد که در آينده به نينجاکارهاي حرفه‌اي تبديل مي‌شوند. آنها ياد مي‌گيرند از ديوارها بالا بروند و پايين بپرند، در کوه‌ها پنهان شوند و با دشمنان مبارزه کنند.
دانشجويان مدرسه نظامي زنان در طول تمرين هاي خود مبارزه با شمشير، نيزه ، تيراندازي با کمان و ... را ياد مي گيرند.
به عقيده يکي از مربيان هنر رزمي «نينجوتسو» در ايران، اين هنر به دليل حفظ تعادل ميان ذهن و بدن انسان براي زنان مناسب است. در ايران خدمت سربازي براي مردان از 18 سالگي اجباري مي‌شود؛ اما زنان از خدمت اجباري معافند. به همين دليل وجود مراکزي براي آموزش نينجاهاي زن مفيد خواهد بود.
اين مربي مي‌گويد: «مهم‌ترين درس‌ها در هنر نينجوتسو احترام و فروتني هستند». اين زنان ابتدا مي‌آموزند به خود و موجوديتشان و سپس به ورزش نينجوتسو احترام بگذارند. کارآموزان ياد مي‌گيرند از سلاح هايي مانند کمان، شمشير، نانچيکو و شوريکن استفاده کنند.
تپه جوقين از جمله آثار باستاني دوران ساساني در شهريار است. قلعه اي عظيم که با همه عوامل ويرانگر مقابله کرده و با عظمت و شکوه ديرينش استوار مانده است. تپه و قلعه جوقين در۱۰ کيلومتري جنوب غرب شهريار در شهر وحيديه واقع شده است. تپه جوقين يکي از مهمترين و بزرگترين بناهاي خشتي منطقه است که برج و باروهاي آن و مصالح و خشت هاي استفاده شده در آن آثار معماري پيش از اسلام را نشان مي دهد. سفالينه هاي کشف شده در تپه جوقين نيز نظر به اينکه هيچکدام از آنها داراي لعاب نمي باشد حائز اهميت ديرين شناسانه است.
 
 
منبع : آخرین خبر