چرا ارز ترجیحی همچنان پابرجاست؟ تحلیل دلایل اقتصادی و سیاسی تداوم این سیاست
وی تصریح کرد: گرچه معمولا جریاناتی که با کرسی بالا وارد پارلمان می شوند منتقد دولت ها بوده اند اما جریان صدر هیچ گاه نخست وزیر را به طور مستقل معرفی نکرده و در برخی موارد نیز تأیید و یا حمایت داشته است. در حال حاضر نیز شخصیتی که مقبول همه جریانات شیعه و یا در میان جریان صدر باشد وجود ندارد.
این کارشناس مسائل منطقه خاطر نشان کرد: با توجه به این شرایط به نظر می رسد کابینه جدید خیلی تفاوتی با قبلی نداشته باشد منوط به اینکه نخست وزیری که انتخاب می شود نگاه و رویکردش شبیه الکاظمی یا عادل عبدالمهدی باشد.
رضوی در مورد انتخاب نخست وزیر جدید عراق نیز گفت: الکاظمی در دوره ای که مسئولیت را بر عهده داشت رویکردی متفاوت نسبت به عادل عبدالمهدی در پیش گرفت و با توجه به نزدیکی به غرب گرایان عراق متفاوت تر عمل کرد اما باید ببینیم کابینه بعدی از کدام دو جریان عراق یعنی غرب گرا و مقاومتی انتخاب خواهد شد.
وی تصریح کرد: برخی اعتراضات نسبت به انتخابات از سوی گروه های مقاومتی مثل حشدالشعبی و صدر وجود داشته که معتقد بودند انتخابات مهندسی شده است برای اینکه جریان مقاومت را تضعیف کند.
این کارشناس مسائل منطقه افزود: اگر نخست وزیر بعدی به رویکرد الکاظمی نزدیک باشد باید منتظر تحول در میان گروه های مقاومتی باشیم گرچه مقاومت در داخل جامعه عراق ریشه دارد و حذف آن مقدور نیست و اگر چنین شود عراق می تواند نقشی را در کنار کشورهایی مثل امارات پیدا کند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: در صورتی که نخست وزیر بعدی عراق نزدیک به رویکرد مقاومت باشد شاهد توسعه روابط عراق با کشورهای حوزه مقاومت خواهیم بود و منطقه نیز شاهد تحولاتی مانند آنچه در سوریه، یمن و لبنان است را شاهد خواهد بود و در نتیجه روزهای جدیدی را برای جبهه مقاومت خواهیم دید.