کد مطلب: 173162
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۹ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۳۲
رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران، در ارتباط با تخصیص ۹۰ هزار میلیارد تومان اعتبار بابت پرداخت بخشی از بدهی های دولت به سازمان تأمین اجتماعی، توضیحاتی ارائه داد.
 

علی دهقان‌کیا در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد اختصاص ۹۰ هزار میلیارد تومان به سازمان تأمین اجتماعی گفت: طبق اخبار منتشر شده کمیسیون تلفیق ۹۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت بخشی از بدهی‌های تأمین اجتماعی و بازنشستگان لشگری (نیروهای مسلح) اختصاص داده است.

وی افزود: ما انتظار داشتیم با توجه به مشکلات سازمان تأمین اجتماعی و کسری اعتبار و بدهی‌های دولت به این سازمان، تمامی این ۹۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی اختصاص پیدا کند، اما گویا بخشی از آنکه البته هنوز رقم دقیق آن مشخص نشده، به بازنشستگان لشگری تخصیص یافته است.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران با تأکید بر اینکه دولت اصلاً در لایحه بودجه اسمی از بدهی تأمین اجتماعی نیاورده بود، گفت: رایزنی‌های مختلفی با قلی‌ها معاون اجرایی رئیس مجلس و همچنین نمایندگان و اعضای کمیسیون تلفیق داشتیم و در این خصوص بسیج و سپاه نیز به ما کمک کردند تا بتوانیم نمایندگان را توجیه کنیم اعتباری برای سازمان تأمین اجتماعی در نظر بگیرند چرا که در غیر این صورت سال آینده با مشکلات زیادی مواجه می‌شدیم که دود آن فقط به چشم بیمه‌شدگان و بازنشستگان نمی‌رفت بلکه مجموعه نظام را تحت‌الشعاع قرار می‌داد.

وی گفت: تقاضای ما از نمایندگان این بود که ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای تأمین اجتماعی در بودجه ۱۴۰۱ در نظر بگیرند اما فقط با ۹۰ هزار میلیارد تومان آن موافقت شده که آن هم مشترک است.

دهقان‌کیا با اشاره به اینکه سال آینده تأمین اجتماعی با کسری اعتبار مواجه خواهد شد، گفت: باید علاوه بر اعتباری که برای پرداخت بدهی در نظر گرفته می‌شد، نمایندگان مجلس بدهی جاری تأمین اجتماعی را نیز مد نظر قرار می‌دادند چرا که در حال حاضر ماهیانه ۴.۵ تا ۵ هزار میلیارد تومان بدهی جاری این سازمان است که در سال آینده قطعاً به ۶ تا ۷ هزار میلیارد تومان می‌رسد و این موضوع باید در بودجه لحاظ می‌شد.

رئیس کانون بازنشستگان تأمین اجتماعی تهران اظهار داشت: اگر تمامی ۹۰ هزار میلیارد تومان به تأمین اجتماعی اختصاص یابد، ما فقط می‌توانیم آن را برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اختصاص دهیم چرا که اجرای این قانون به ۷۸ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد بنابراین کسری‌های دیگر همچنان باقی است.

وی گفت: چنانچه سال آینده را نیز با همین روش فعلی در سازمان تأمین اجتماعی پیش بگیریم، از فروردین ماه با ۱۱ هزار میلیارد تومان کسری مواجه هستیم که اگر برای آن فکری نشود، به طور حتم مشکلات عدیده‌ای را شاهد خواهیم بود.

منبع : خبرگزاری مهر