وی افزود: خیلی از افراد از سال ۱۳۹۷ به بعد در صف دریافت وام ازدواج قرار دارند و هنوز موفق به دریافت آن نشدهاند. وام قرضالحسنه ازدواج از محل جمعآوری سپردههایی است که مردم به عنوان قرضالحسنه در اختیار بانکها قرار دادهاند.
دبیر کانون بانکها و موسسات اعتباری خصوصی با بیان اینکه منابع فعلی بانکها پرداخت افزایش وام ازدواج به ۱۲۰ میلیون تومان را پوشش نمیدهد، گفت: اکنون منابع پرداخت وام ازدواج ۷۰ میلیونی محدود است و بانک مرکزی نیز سامانه ثبتنام وام ازدواج را متناسب با حجم وصولی بانکها از محل سپردههای قرضالحسنه باز نگه میدارد تا مردم بتوانند برای دریافت وام ثبتنام کنند.
جمشیدی افزود: افزایش وام ازدواج به ۱۲۰ میلیون تومان گرچه ناچیز است اما چون برای پرداخت مبالغ کمتر منابع وجود نداشت و برای پرداخت این افزایش مبلغ نیز منابعی پیشبینی نشده است، صرفا توقع ایجاد میکند که پاسخی برای آن وجود ندارد. از سوی دیگر، این موضوع موجب میشود تا هجمههای منفی بیشتری نسبت به بانکها شکل بگیرد.
وی در پایان از کسانی که موفق به دریافت وام ازدواج شدهاند درخواست کرد تا نسبت به بازپرداخت اقساط خود اقدام کنند تا سایر متقاضیان هم بتوانند از این وام استفاده کنند.