چرا ارز ترجیحی همچنان پابرجاست؟ تحلیل دلایل اقتصادی و سیاسی تداوم این سیاست
به گزارش ایران خبر، ، دکتر «حجتالله عبدالملکی» در حاشیه بازدید از مجتمع فولادسازی بندرعباس اظهارکرد: «صبا فولاد خلیجفارس» یکی از مجموعههای صنعتی مهم است و با اقدامات انجام شده و تلاش برای استفاده از روشهای مدیریت جدید توانستهایم فقط در اسفندماه گذشته تولید این مجتمع را ۲۰ درصد افزایش دهیم.
وی افزود: اشتغال و رفع فقر، برنامههای مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در سال ۱۴۰۱ است و در محورهای اشتغال و رفاه مردم در بخش معلولان و کمک به رفع فقر برنامهریزیهایی شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: با توجه به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۱ را سال «تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین» نامگذاری کردهاند برنامهریزی برای تحقق شعار سال در دستور کار قرار میگیرد. در سال جاری یک میلیون فرصت شغلی در سرفصلهای مختلف در کشور محقق میشود.
وی خاطرنشانکرد: برای افزایش سطح اشتغال در جامعه یکی از برنامههای اصلی افزایش جذب نیروهای انسانی در واحدهای اقتصادی فعال است که در دستورکار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی قرار میگیرد.
افزایش ۲ برابری حمل نفت و فرآوردههای نفتی طی چهار ماه گذشتهدکتر «حجتالله عبدالملکی» در بازدید از کشتیهای ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران در بندرعباس گفت: یکی از وعدههای ما در ایام رأی اعتماد در مجلس شورای اسلامی سالم سازی مدیریتی مجموعههای اقتصادی بود.
وزیر تعاون گفت: امروز شاهد هستیم که در نتیجه سالمسازی مدیریتی در شرکت ملی نفتکش ایران میزان حمل نفت و فرآوردههای نفتی در طول چهار تا پنج ماه تقریبا ۲ برابر شده است.
وی افزود: امروز با افتخار میتوانیم اعلام کنیم که صنعت نفت جمهوری اسلامی ایران با وجود شرکت ملی نفتکش دیگر هیچ مشکلی برای حمل نفت خام و فرآوردههای نفتی صادراتی و همچنین ارسال نفت خام به پالایشگاهها ندارد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این افتخار بسیار بزرگی است و همکاران ما در این شرکت پرافتخار ثابت کردند و نشان دادند که آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند.
عبدالملکی بیان کرد: شرکت ملی نفتکش این ظرفیت را دارد که مأموریتهای بزرگ بینالمللی را در تعاملات با کشورهای دیگر که آنها هم بعضاً درگیر تحریم هستند انجام دهد.
وی ادامه داد: همکاران بسیار پرتلاش و مجاهدی که در مجموعه این ناوگان واقعاً بزرگ و ارزشمند داریم انشاءالله میتوانند منافع جمهوری اسلامی ایران را در بخش حمل نفت و فرآوردههای نفتی در سطح جهان کاملاً برآورده و تأمین کند.
عبدالملکی به نوسازی ناوگان شرکت ملی نفتکش ایران اشاره کرد و گفت: در زمینه توسعه و نوسازی ناوگان شرکت ملی نفتکش هم مدیریت جدید این شرکت برنامههای خوبی را تهیه و تدوین کرده که من نیز معتقدم این اتفاق(نوسازی ناوگان) باید عملیاتی شود.
وی با بیان اینکه ما در حوزه حمل نفت و همچنین فرآوردههای نفتی به یک ظرفیت مازاد بر ظرفیت موجود احتیاج داریم، افزود: بهترین مجموعهای که میتواند این مأموریت ملی را انجام دهد شرکت ملی نفتکش ایران است.
وزیر تعاون ادامه داد: در بالاترین سطح نظام هم تصمیمگیری بر این است که این مأموریت بر عهده شرکت ملی نفتکش قرار داده شود.
عبدالملکی گفت: سهامداران این شرکت که صندوقهای بازنشستگی و تأمین اجتماعی هستند نیز آمادگی کمک دارند. مخصوصاً با برنامههای تحولی که مدیران این شرکت در سال ۱۴۰۱ در حال پیگیری دارند و با سودآوری بالاتری هم که حاصل میشود تأمین منابع مالی برای توسعه ناوگان نیز سهلتر اتفاق میافتد.
رئیس شورای عالی کار با قدردانی از تلاشهای دریانوردان شرکت ملی نفتکش ایران افزود: من به عنوان کارگزار بسیار کوچک در دولت از همینجا از عزیزان دریانورد مخصوصاً خانوادههای آنها که رنج دوری سرپرست و پدر خانواده را تحمل میکنند تشکر میکنم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه دریانوردان ما بخش عمدهای از سال را کنار خانواده نیستند و این جهادی است که ادامه دارد، افزود: همکاران شرکت ملی نفتکش، مدیران این شرکت و شخص مدیرعامل برنامههای رفاهی را برای این عزیزان در نظر گرفتهاند که ما نیز بر حمایت از آن تأکید میکنیم.
وی گفت: در این سفر درخواستهایی در خصوص برخورداری از مزایای شغلی، امور مربوط به سختی کار دریانوردان و موارد دیگر به من ارائه شده که با نظر مثبت و به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
/