به گزارش ایران خبر، شادی مالکی مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران در نشست خبری خود با بیان اینکه به ازای هر یک تهرانی یک وسیله نقلیه موتوری وجود دارد گفت: همین موضوع منجر به افزایش آلودگی هوا میشود.
وی ادامه داد: معاینه فنی یک الزام قانونی است که برای کاهش آلودگی هوا و رفع مشکلات فنی خودرو اثرگذار است همچنین برگه گواهی معاینهفنی به معنای ضمانتی برای رانندگی ایمن است.
مالکی با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد خودروهایی که به مراکز معاینه فنی مراجعه میکنند موفق به دریافت گواهی نمیشوند گفت: همین موضوع منجر به این میشود که این خودروها در ترددهای خود بیشتر دچار مشکل شوند.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران تصریح کرد: فارغ از الزامات قانونی به جهت صحت خودرو شهروندان باید به صورت دغدغه کند به مراکز ایمنی خودرو مراجعه کنند.
وی با اشاره به مراکز گفت: ۱۷ مرکز ثابت، ۷ خط سیار خودروی سبک، ۳ مرکز خودروی سنگین، ۱۱ خط موتور سیکلت وجود دارد و در طی یکسال بیش از ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه به مراکز و از ابتدای سال نیز ۳۶۵ هزار خودرو به مراکز مراجعه کردند و سال گذشته ۷ هزار خودروی سنگین و در حوزه موتور سیکلت کمتر از ۵۰۰ دستگاه به مراکز معاینه فنی مراجعه کردند.
مالکی با بیان اینکه ارائه خدمات جانبی جز معاینه فنی در مراکز ارائه میشود گفت: کارشناسی رنگ و بدنه، کارواش، واحدهای خدمات تعمیراتی در مراکز وجود دارند و برهمین اساس راننده میتواند تمامی مشکلات خود را در مرکز برطرف کند.
۳۰ درصد مراجعه کنندگان به مراکز معاینه فنی بانوان هستند
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران درباره اختصاص تعمیرگاه ویژه بانوان گفت: ۳۰ درصد مراجعه کنندگان به مراکز معاینه فنی بانوان هستند و با توجه به این موضوع یک واحد تعمیراتی مخصوص بانوان با تعمیرکار بانو در مرکز آبشناسان ایجاد شد.
وی ادامه داد: تعداد زیادی از بانوان در حوزه خودرو تخصص دارند و این افراد میتوانند تخصص خود را در مراکز معاینه فنی مخصوص بانوان ارائه دهند و امسال نیز دومین تعمیرکار مخصوص بانوان در تهران ایجاد خواهد شد.
مالکی گفت: ۸ خط سیار نیز در کمتر از یک ماه آینده جهت دسترسی راحت تر به معاینه فنی در تهران اضافه خواهد شد
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران گفت: مراکز بیهقی، آبشناسان و شقایق بیست و چهار ساعته شدهاند که همین موضوع منجر به افزایش ظرفیت مراکز معاینه فنی به ۳ میلیون خودرو رسیده است.
وی اظهار کرد: در ۱۱ مرکز معاینه فنی برتر صادر میشود و از ابتدای سال تاکنون ۱۸ درصد خودروهای مراجعه کننده موفق به دریافت معاینه فنی برتر شدهاند.
مالکی با بیان اینکه در تمامی مراکزی که معاینه فنی به صورت اینترنتی ارائه میشود میز خدمت وجود دارد گفت: این میز برای ارائه خدمت به افرادی است که موفق به دریافت نوبت اینترنتی نشدهاند.
مشکل دریافت عوارض برای معاینه فنی در حال بررسی است
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران درباره چرایی دریافت جریمهها و عوارض در ازای دریافت نوبت طرح ترافیک گفت: از سنوات گذشته اگر شهروندی به دنبال دریافت نوبت دهی اینترنتی بود باید عوارض را پرداخت میکرد و اکنون که تقریباً بالای ۵۰ درصد پذیرشها اینترنتی است این قانون اجرایی شده است البته دریافت عوارض و جریمهها در معاونت حمل و نقل ترافیک در حال بررسی تا بدانیم چگونه میتوان این موضوع را برطرف کرد.
مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای شهر تهران از اجرای طرح ویژه نسل جدید معاینه فنی سیار در تهران تحت عنوان پرتابل خبر داد و گفت: در این طرح واحدهای سیار معاینه فنی با درخواست ساکنین مجتمعها و یا سازمانها و شرکتها در محل حاضر و نسبت به اخذ معاینه فنی خودروهای آنها اقدام میکنند.