به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی با اشاره به اینکه دولت سیزدهم در حوزه مباحث پرورشی و تربیتی با جدیت ورود کرده است، اظهار کرد: در سالهای اخیر مربیان پرورشی مدارس را از دست دادیم چرا که تعداد بسیاری از آنها بازنشسته شدند و جذب نیروی جدید نداشتیم؛ هماکنون مجوز استخدام 11 هزار مربی پرورشی از سوی دولت صادر شده که قرار است به 25 هزار نفر افزایش یابد.
(بر اساس قانون احیای پرورشی، 104 هزار نیرو مورد نیاز است که اکنون 45 هزار نیرو وجود دارد و حدود 60 هزار مربی پرورشی در کشور کمبود وجود دارد. همچنین 50 درصد مربیان پرورشی در دوره ابتدایی، 28 درصد در دوره متوسطه اول، 23 درصد در متوسطه دوم هستند.)
وی افزود: نظام مقابله با آسیبهای اجتماعی دانش آموزان "نماد" احیا شد و چندین میلیون دانشآموز غربالگری شدند که اطلاعات خوبی حاصل شد؛ همچنین اردو، مسابقات ورزشی و قرآنی، اردوهای راهیان نور، پیشرفت و هویتساز در مدارس شکل گرفت هر چند تعداد آنها اندک است چون تعداد مدارس زیاد است اما اینکه کار شروع شد اتفاق مهمی است همچنین برنامه جدی برای اردوهای هویتساز در سراسر کشور داریم.
همچنین اصغر باقرزاده؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح تحول اردوگاهها در دستور کار است همچنین با توجه به بودجه اندک معاونت پرورشی تلاش شده است زیرساخت برگزاری اردوهای یک روزه برای دانشآموزان فراهم شود، 200 کانون بهسازی اولیه شد تا پذیرای دانشآموزان باشند.
وی افزود: 32 مرکز مشاوره در کل کشور داشتیم که به 600 مرکز ارتقا یافت و در هر شهرستان و منطقه یک مکان را به مرکز رشد و مشاوره تربیتی اختصاص دادیم که یک مشاور در آنجا حضور دارد.