کد مطلب: 37768
 
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۳۵
به گزارش ایران خبر به نقل از باشگاه خبرنگاران, این روز ها همه ما یک گوشی هوشمند داریم که به اینترنت وصل است و صبح تا شب وقت زیادی در جوامع مجازی و برنامه های پیام رسان صرف می کنیم.
آمار های شرکت های بزرگ مخابراتی در دنیا نشان می دهد که بیشتر درآمد آن ها از فروش اینترنت به مشترکان خود تامین می شود و دیگر کمتر کسی است که فقط از طریق تفلن و به روش های سنتی با دوستان و آشنایان خود در تماس باشد.
کشورهای اروپایی (ایتالیا، اسپانیا، آلمان، فرانسه و بریتانیا که گروه EU5 را تشکیل داده اند) سالانه از اینترنت موبایلی درآمدی بالغ بر 92 میلیارد یورو کسب می کنند.

 پیش بینی شده است که در سال 2017 میلادی کشورهای عضو EU5 از خدمات اینترنت موبایلی درآمد خود را با رشد دو برابری به بیش از 230 میلیارد یورو برسانند. این رقم نشان می دهد که درآمد این کشورها از بخش یاد شده، رشد سالانه 25 درصدی را دنبال می کند که این رقم از رشد درآمد حاصل از ارایه خدمات موبایلی در آمریکا و چین هم بیشتر است. در این بین برنامه های پیام رسان نیز رشد و توسعه بسزایی داشته اند و برنامه های زیادی با قابلیت های مختلف در بازار های جهان ارائه شده است.