کد مطلب: 47301
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۰۷:۱۰
انواع فلفل دلمه‌ای با رساندن ویتامین A و C لازم به بدن (دو ویتامین مبارزه كننده با رادیكال‌های آزاد) نه تنها با نابود كردن رادیكال‌های آزاد از پیری پوست جلوگیری می‌كند، بلكه سبب بهبود عملكرد عوامل غذا رساندن به پوست (رگ‌های خونی) نیز می‌گردد.
​مصرف فلفل دلمه‌ای و جلوگیری از شل شدن پوست
 
به گزارش ایران خبر، یكی از بهترین سبزیجاتی كه می‌تواند با چین و چروك پوست مبارزه كند، فلفل دلمه‌ای است. فلفل دلمه‌ای انواع مختلفی دارد و به رنگ‌های زرد، قرمز، سبز و نارنجی موجود می‌باشد.

اما رنگ قرمز آن اثر بیشتری بر روی چین و چروك‌های پوست دارد. انواع فلفل دلمه‌ای منبعی غنی از ویتامین A و C می‌باشد. ویتامین A از ویتامین‌های محلول در چربی بوده و می‌تواند به رادیكال‌های آزاد موجود در سلول‌های چربی كه برای بدن مضر هستند حمله كرده و آنها را از بین ببرد.

ویتامین C نیز از ویتامین‌های محلول در آب است و به رادیكال‌های آزاد كه در بخش مایع سلول‌ها وجود دارند حمله كرده و آنها را از بین می‌برد. بنابراین، فلفل دلمه‌ای با از بین بردن رادیكال‌های آزاد و مضر كه به نوعی موجب تضعیف كلاژن می‌گردند از پوست دفاع می‌كند و پوستی سالم با بافتی محكم و چین و چروك كمتر به شما هدیه می‌دهد.

پوستی سالم و شاداب و رگ‌هایی سالم
آیا می‌دانید رادیكال‌های آزاد یكی از عوامل مهم ایجاد كلسترول در رگ‌های خونی بدن هستند؟ كلسترول موجود در خون به عروق خونی و سلول‌های عصبی آسیب می‌رساند. از طرفی لازمه داشتن پوستی جوان، سالم، زیبا، عروق خونی و سلول‌های عصبی سالم است، زیرا در صورت عدم سلامت رگ‌های خونی مجاور پوست، پوست نمی‌تواند مواد مغذی و مبارزه كننده با چین و چروك را از رگ‌های خونی دریافت كرده و علائم پیری پوست را به تأخیر بیندازد.

انواع فلفل دلمه‌ای با رساندن ویتامین A و C لازم به بدن (دو ویتامین مبارزه كننده با رادیكال‌های آزاد) نه تنها با نابود كردن رادیكال‌های آزاد از پیری پوست جلوگیری می‌كند، بلكه سبب بهبود عملكرد عوامل غذا رساندن به پوست (رگ‌های خونی) نیز می‌گردد.

فلفل دلمه‌ای نیز مانند گوجه‌فرنگی حاوی لیكوپن (مناسب برای سلامت پوست) بوده و از آنجایی كه محلول در چربی است، می‌تواند در بافت‌هایی مانند بافت پوست كه حاوی چربی و لیپید بالایی می‌باشد، موثر و با از بین بردن رادیكال‌های آزاد از آسیب رسیدن به پوست و ایجاد چین و چروك جلوگیری نماید.

فلفل دلمه‌ای و جلوگیری از شل شدن پوست
فلفل دارای آنتی‌اكسیدانی به نام لوتین (Lutein) و (zeadanthin) است كه به جوان و سالم ماندن پوست كمك می‌كنند. تحقیقات نشان داده وجود این دو آنتی اكسیدانی در خون می‌تواند مانند یك كرم ضد آفتاب عمل كرده و پوست را از اشعه UVB نور آفتاب محافظت و از التهاب پوست و آسیب دیدن آن جلوگیری كند و در نتیجه مانع از ایجاد چین و چروك در پوست گردد. آنتی اكسیدان لوتین همچنین سبب افزایش خاصیت كشسانی پوست شده و نقش مهمی در جلوگیری از ایجاد چین و چروك دارد. زمانی كه اخم می‌كنید و ابرو در هم می‌كشید، این عمل اگر دائما تكرار شود، چین و چروك در پوست ایجاد می‌گردد.

آنتی اكسیدان «لوتین» با افزایش خاصیت كشسانی پوست از جمع شدن آن و ایجاد چین و چروك جلوگیری می‌كند. برخی پژوهشگران معتقدند تركیبات لیكوپن كه در فلفل دلمه‌ای قرمز رنگ وجود دارد، می‌تواند از شل شدن و افتادن پوست جلوگیری كرده و موجب سفتی پوست شود. در نتیجه مانع از ایجاد چین و چروك گردد. فلفل دلمه‌ای همچنین از سبزیجات آبدار و گوشتی است كه می‌تواند به سلول‌های پوست آبرسانی كند.

از آنجایی كه آب از عناصر مهم و حیاتی سلول‌های پوست می‌باشد، مصرف فلفل دلمه‌ای به داشتن پوستی سفت، مرطوب و سالم كمك می‌كند؛ زیرا خشكی یكی از عوامل بروز چین و چروك در پوست می‌باشد. با مصرف انواع فلفل دلمه‌ای به جنگ چین و چروك‌های پوست خود بروید. فلفل دلمه‌ای را می‌توان به طرق مختلف در سالاد، پیتزا و پاستا مورد استفاده قرار داد.
منبع : زندگی آنلاین