کد مطلب: 165835
تاریخ انتشار : سه شنبه ۶ مهر ۱۴۰۰ ساعت ۱۴:۲۶
متاسفانه این روزها برخی تبلیغات و وبلاگ گردی ها باعث افزایش چشم و هم چشمی و حسادت شده است و این حسادت ریشه زندگی ها را نابود کرده و از بین برده است.
خداحافظی بیشتر افراد با زندگی واقعی
این روزها شبکه های اجتماعی از یک فضای مجازی سرگرم کننده فراتر رفته به طوریکه برخی از افراد به طرز عجیب و اعتیادآوری در شبکه های اجتماعی زندگی می کنند و با دنیا واقعی خداحافظی کردند.
حضور بیش از حد افراد در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی باعث آسیب های زیاد و جدی از نظر روحی و جسمی هم برای فرد هم اطرافیان آنها می شود. چرا که این افراد با حضور بیش از حد خود غرق در فضای جازی می شوند و خودآگاه یا ناخودآگاه تمام زندگی خود را آنجا می گذرانند.
متاسفانه این روزها برخی تبلیغات و وبلاگ گردی ها باعث افزایش چشم و هم چشمی و حسادت شده است و این حسادت ریشه زندگی ها را نابود کرده و از بین برده است.
حال بد مردم در شبکه های اجتماعی
به نمایش گذاشتن زندگی های لوکس و خانه های مجلل، رفتن به رستوران و کافی شاپ های خاص، ابراز علاقه های مصنوعی برای مناسبت های خاص؛ تولد همسر، سالگرد ازدواج، تعیین جنسیت فرزند، تولد فرزند، ماه گرد فرزند، خرید ماشین و منزل، خرید وسایل خانه، عکس های مختلف از سفرهای داخلی و خارجی، رفتن به باشگاه و آرایشگاه و خیلی سوژه های دیگر باعث شده که افراد ظاهربین غرق اینها شوند و به کل با زندگی واقعی فاصله بگیرند. درست است که همه این موارد در زندگی لازم است اما به نمایش گذاشتن آنها از واجبات زندگی نیست! چرا مردم از نظر فرهنگی تا این حد دچار ضعف و سستی شده اند؟ چرا اعتماد به نفس خود را از دست دادند؟ فکر می کنند اگر یک روز ازکار و فعالیت روزانه خود پست یا استوری در شبکه های اجتماعی به اشتراک نگذارند آن روز زندگی نکردند!
اشتراک گذاری امور روزانه بلای جان خانواده ها شده
این روند به اشتراک گذاری فعالیت های روزانه همانند بیماری واگیردار به کل اجتماع سرایت کرده است و دیگر پیر و جوان و زن و مرد نمی شناسد. همه در حال سبقت گیری از یکدیگر هستند تا بتوانند زودتر از دیگری پست یا استوری خود را انتشار دهد.
مادر خانواده وقت خود صرف گذراندن در شبکه های اجتماعی می کند اگر فرزند داشته باشد قطعا فرزندش از وی الگوبرداری می کند. اگر دارای فرزند نباشد یا همسرش از کارهای وی شاکی می شود یا همسر خود را هم به اعتیاد شبکه های اجتماعی دعوت می کند.
حضور پررنگ و بیش از حد برخی افراد متاهل خصوصا خانم ها در شبکه های اجتماعی زندگی آنها را با خطر جدی طلاق و جدایی مواجه کرده است. یکی از دلایل مهم این است که این حضور مداوم و بی وقفه ناخودآگاه فرد را به مقایسه وادار می کند. مقایسه کل زندگی خود با دیگران و این بدترین مورد از حضور در فضای مجازی است. به کرات هم دیده شده افرادی که زندگی ساده و معمولی را با دلخواه و رضایت خود شروع کردند متاسفانه با گذراندن بیشتر وقت خود در شبکه های اجتماعی زندگی خود را تباه کردند.
حس حسادت و مقایسه بین خانم ها همیشه بیشتر بوده است. برخی از خانم ها با مقایسه کردن نداشته های خود با دوست یا فامیل دچار سرخوردگی می شوند و فکر می کنند هر آنچه دیگران دارند آنها هم باید در اختیار داشته باشند هر چند از نظر مالی در حد آن افراد نباشند آنقدر اوقات خود و همسرشان را تلخ می کنند تا به خواسته پوچ و گذری خود برسند.
حال باید دنبال چاره بود برای این افراد که بتوانند از شبکه های اجتماعی دل بکنند و راحت مثل گذشته به زندگی خود ادامه دهند. بهترین و موثرترین راه معرفی کتاب و پیشنهادهایی خارج از شبکه های اجتماعی است. مثلا دیدن از اماکن تاریخی و قدیمی، موزه، خانه های قدیمی، رفتن به پیاده روی، موسیقی گوش دادن و دیدن فیلم است. باشد که رستگار شوند.
گزارش: مه جبین محمدی