به گزارش
ایران خبر، تشدید آلودگي هوا سبب شده تا بيمارستان هاي دولتي ميلاد، شريعتي، رسول اكرم و امام خميني(ره) و بيمارستان هاي خصوصي پارسيان، بهمن، لاله، ساسان، دي، آتيه، كسري و عرفان حتي يك تخت خالي آي سي يو نيز نداشته باشند.
طی تماس تلفنی با روابط عمومی بیمارستان های بهمن، دی، عرفان، میلاد تایید شد که بخش آی سی یو این بیمارستان های فاقد تخت خالی می باشد. ضمن اینکه بیمارستان دی اعلام کرد؛ اگر بیمار در وضعیت خیلی حادی باشد در صورت خالی شدن تخت با بیمار تماس می گیرند.
لازم به یاد آوری است روابط عمومی مرکز قبل تهران، ضمن تایید اینکه تخت خالی در بخش آی سی یو ندارند و اورژانس بیمارستان هم مملو از بیمار می باشد از گفتن نام خود خودداری کرد و گفت ما زخم خورده خبرگزاری ها هستیم!
شلوغی اورژانس مرکز قلب تهران بدلیل آلودگی هوا
امروز هوای تهران برای دوازدهمین روز متوالی در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد و ایستگاه فرمانداری شهرری در منطقه 20 تهران، بیشترین میزان آلودگی را نشان میدهد.
این آلودگی هوا ممکن است طبیعی (مانند فعالیت آتشفشانها)، یا مصنوعی باشند. آلودگیهای مصنوعی عمدتاً ناشی از فعالیت وسایل نقلیه و کارخانهها هستند.
سالیانه ۳ میلیون نفر در اثر آلودگی هوا جان خود را از دست میدهند که ۹۰ درصد آنان در کشورهای توسعه یافته هستند. دربعضی کشورها تعداد افرادی که در اثر همین عامل جان خود را از دست میدهند بیشتر از قربانیان سوانح رانندگی است. این مرگ و میر بطور خاص مربوط به
آسم،
برونشیت، تنگی نفس و حملات قلبی و آلرژیهای مختلف تنفسی است.
آلودگی هوا به طرق گوناگونی میتواند آثار زیانبار درازمدت و کوتاه مدتی بر سلامت انسان ها بگذارد. تاثیر آلودگی هوا بر افراد مختلف متفاوت است. آسیب پذیری برخی افراد در برابر آلودگی هوا بسیار بیشتر از سایرین است. کودکان کم سن و سال و سالمندان بیشتر از دیگران از آلودگی هوا آسیب میبینند.
معمولاً میزان آسیبها بستگی به میزان قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی زیانبار دارد یعنی مدت تماس با آلایندهها و غلظت مواد شیمیایی. صدمات ریوی ناشی از هوای آلوده به اوزون، خطری است که هر ۳ نفر از ۵ نفر با آن روبرو هستند.