ایران خبر- متاسفانه در جامعه امروزی ایران آمار خودکشی رو به افزایش است و اگر دقت کنیم متوجه می شویم این خودکشی ها مربوط به قشر جوان نیست و شامل هر سنی می شود.
در زمان های خیلی دورتر برخی از جوانان به دلایل احساسی و بدون هیچ تفکری اقدام به خودکشی می کردند دلیل آن هم نرسیدن به کسی بود که دوستش داشتند. اما امروزه چه طور؟ آیا واقعا کسی پیدا می شود که بنا به دلایل احساسی مجبور به خودکشی شود.
به نظر بعید می آید این روزها کسی به اصطلاح "دل و دماغی" برای عشق و عاشقی داشته باشد زیرا سبک و نوع زندگی به طور کامل تغییر پیدا کرده است و این تغییرات به طور کاملا محسوس در رفتار و اخلاث افراد نیزتاثیر گذار بوده است. قصه های "عشق و عاشقی" و "لیلی و مجنون بودن" به همان دوران "لیلی و مجنون" مربوط بوده و امروز این داستان ها از حوصله آدمها خارج شده شده است. در دنیای مردن امروزی افراد ترجیح می دهند با کمترین احساس در کنار یکدیگر دوست بماند تا به دنبال دردسرهای احساسی باشند.
اگر از همه این حرف های احساسی بگذریم باید بدانیم منشا خودکشی افراد چیست؟ چون از احساسات به نتیجه ای نرسیدیم. می ماند دو مسئله بسیار مهم در زندگی که یکی مسئله اقتصادی است و دیگری مسئله اجتماعی.
با کمی تفکر و تعمق در آمار خودکشی های اخیر در پایتخت متوجه می شویم که اکثر آنها به دلایل اقتصادی بوده است. شاید هر کسی خبر خودکشی فردی را بشنود در وحله اول بگوید عجب کار احمقانه ای کرده است مگر زندگی ارزش این حرفها را دارد! اما اگر وارد بطن موضوع شویم شاید بفهمیم آن فرد هیچ چیزی برای از دست دادن نداش حتی زندگی اش.
وقتی یک جوان یا هر فردی که اقدام به خودکشی می کند، به احتمال زیاد از نظر مالی در تگنا قرار گرفته که نمی تواند ابتدایی ترین نیازهای زندگی خود و یا خانواده اش را تامین کند. وی با خود فکر می کند راهی جز خودکشی ندارد. مصیبت برای آن جوانی است از نظر اقتصادی در فشار بسیار زیادی است که هم باید نقش پدر خانواده و هم برادر خانواده را داشته باشد و تامین کننده نیازهای چندین نفر باشد.
همه افراد جامعه شاهد بروز چنین اتفاقات تلخ و ناگوار هستیم و تنها کاری که از هر شهروند برمی آید کمی احساس دلسوزی است. اما تا کی باید شاهد از دست دادن عزیزان هم وطن باشیم و نتوانیم کاری از پیش ببریم. آیا آمار تکان دهنده خودکشی ذهن برخی از افراد و مسئولین را به تفکر وادار نمی کند؟
چرا باید طعم تلخ بی پولی تا این حد در بطن یک جامعه اسلامی و ایرانی رسوخ کند که افراد به زندگی خود پایان دهند؟
می گویند و می گفتند خودکشی کردن گناه بزرگی است. بسیار خب ما هم قبول داریم. اما آیا دیدن این همه مرگ و کمی زندگی گناه بزرگتری نیست؟ آیا اینکه پدری از نظر مالی تامین نباشد تا بتواند نیازهای اولیه زندگی خانواده اش را تامین کند گناه بزرگی نیست؟ آیا دیدن این همه بی عدالتی مالی و سکوت گناه بزرگی نیست؟ آیا نباید به فکر باشیم که افراد گناه نکنند؟ فقط وقتی کار اشتباهی انجام شد سخن برانیم که این کار گناه است؟
وقتی که پدری با تمام قوا برای زندگی اش تلاش می کند اما زیر بار مشکلات مالی کمر خم کرده است آن پدر گناه ندارد؟ آیا وقتی جوانی از هیچ نظر برای زندگی انگیزه ندارد و از نظر مالی نیز پشتوانه ای ندارد تا بتواند آینده اش را بسازد آن جوان گناه ندارد؟ فقط اگر آن پدر زحمت کش و آن جوان ناامید تمام آرزوهای خود را به خاک بسپارند دچار گناه بزرگی شده اند؟ این است واقعیت جامعه ما؟
چرا انسانیت و نوع دوستی از جامعه ایران رخت بسته است؟ چرا به هر کس نگاه می کنیم غرق خودخواهی و تکبر شده است؟ چراهای زیادی در ذهن تک تک ما وجود دارد که شاید هیچ گاه پاسخی برای آن پیدا نشود.
با چند تصویر از خودکشی های اخیر در تهران خودتان قضاوت کنید دیدن این همه مرگ و کمی زندگی گناه بزرگی نیست؟!
خودکشی یک زن 26 ساله در مترو تهران؛ ۲۶ دی ۱۳۹۴
مدیر روابط عمومی شرکت بهره برداری مترو تهران گفت: ساعت 16 و 45 دقیقه یک خانم جوان در ایستگاه مترو دروازه دولت اقدام به خودکشی کرد. به این صورت که هنگام ورود قطار از خط چهار مترو به ایستگاه، نامبرده بدون دخالت عامل خارجی، خود را بر روی ریل قطار پرتاب کرد و بر اثر برخورد با قطار جان خود را از دست داد.
گفتنی است پدیده خودکشی در مترو تهران منحصر به رویداد امروز نیست و هر از چندگاهی شاهد تکرار این خبر هستیم. روندی ناخوشایند که نمیدانیم راه جلوگیری از تداوم آن چیست اما تکرار آن موجب شده برخی پیشنهادات از جمله نرده کشی لبه سکوهای مترو مطرح شود؛ هرچند نمیدانیم اجرای چنین روش هایی تا چه اندازه میتواند اثربخش باشد.
خودکشی مرد 35ساله در مترو تهران
مدیر روابط عمومی اورژانس تهران از اقدام به خودکشی مرد 35ساله در ایستگاه مترو منیریه تهران خبر داد.
خودکشی وحشتناک پسری در مترو تهران + عکس
خودکشی جوان 30 ساله در پاساژ پایتخت ؛ دوشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۴
ساعت 16 عصر یکشنبه جوان 30 ساله ای پس از رفتن به طبقات بالایی پاساژ پایتخت در خیابان میرداماد اقدام به پریدن به خیابان کرد.
با حضور نیروهای اورژانس در محل مشخص شد جوان 30 ساله به علت شدت جراحات جانش را از دست داده است.