۲
 
کد مطلب: 59434
 
تاریخ انتشار : شنبه ۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۳
در داستان‌ها، جادوگران می‌توانند افراد را طلسم کنند، جادوهای دیگر را خنثی کنند و در شکل و ظاهر افراد و اجسام تغییر به‌وجود بیاورند. در تخیلات داستان‌سرایان، جادوگران معمولا این کارها را با خواندن ورد، کمک گرفتن از نیروهای فراطبیعی، استفاده از ترکیبی از اجسام، و یا تهیه آش‌هایی مرموز انجام می‌دهند.
رد پای جادو و جادوگری در دنیای مجازی رو به افزایش است
 
ایران خبر- در تخیل انسان‌ها، جادو به ترفندهایی گفته می‌شود که در داستان‌ها برخی افراد انجام داده و (به گفته داستان‌سراها)، می‌توانند از طریق این ترفندها قوانین طبیعت را دور زده و کارهایی خارق‌العاده بروز دهد. به فردی که جادو می‌کند جادوگر گفته می‌شود.

در داستان‌ها، جادوگران می‌توانند افراد را طلسم کنند، جادوهای دیگر را خنثی کنند و در شکل و ظاهر افراد و اجسام تغییر به‌وجود بیاورند. در تخیلات داستان‌سرایان، جادوگران معمولا این کارها را با خواندن ورد، کمک گرفتن از نیروهای فراطبیعی، استفاده از ترکیبی از اجسام، و یا تهیه آش‌هایی مرموز انجام می‌دهند.

در متون ایران باستان اشارات متعددی به جادو و جادوگری شده است. در دوران پیش از مدرن در اروپای مسیحی باور بر این بود که جادوگران با شیطان در تماس هستند و از نیروی وی برای آسیب رساندن به مردم و اموالشان استفاده می‌کنند. در میانه سده ۲۰ میلادی باور بر این بود که جادوگران خوب و بد با هم در جنگ بودند. اعتقاد بر اینکه جادوگران مضر هستند به صورت یک ایدوئولوژی فرهنگی در میان مردم شایع بود. اعتقاد به جادوگرها باعث شد که افرادی به عنوان شکارچی جادوگر به وجود بیایند که این افراد هنوز در بعضی از اقوام به خصوص در آفریقا به عنوان مثال در اقوام بانتو دیده می‌شوند.

با توجه به پیشرفت های روزافزون در زمینه های مختلف زندگی متاسفانه هنوز هم شاهد مواردی در زمینه فال و رمالی، جادو و جادوگری هستیم.

امروزه افراد کلاهبردار و سودجو در شبکه های اجتماعی پرسه می زنند و با ترفندهای مختلف سعی دارند مردم ساده لوح را فریب دهند. با کمی توجه و آگاهی افراد باید متوجه شوند که جادو و جادوگری خرافات است. اما همچنان برخی بر عقیده اشتباه خود پافشاری دارند و گویا تا به بن بست نرسیند باورشان نمی شود که این یک کاسبی و خرافات حض است. 

چرا باید در جامعه برای کوچک ترین مسئله افراد به رمال پناه ببرند؟ مگر او جدای از دیگران است و یا از  عالم غیب آمده که برخی مرید این افراد می شوند. 

در جامعه کنونی وقتی شاهد اینگونه رفتارها هستیم دیگر نمی توانیم بگوییم متاسفانه باید بگوییم بدبختانه برخی افراد دچار افکار پوچ شده اند و حاضر نیستند کمی به رفتارهای خود فکر کنند. چرا اینگونه افراد برای اینکه در زندگی شان راهی باز شود به دنبال رمال و جادوگر می روند اما حاضر نیستند اندکی به رفتارهای اشتباه خود فکر کنند و در رفتار خود تجدید نظر داشته باشند.

برخی می گویند برای بخت گشایی به رمال مراجعه می کنیم، برخی برای اینکه مهر و محبت بین همسرشان افزایش یابد، برخی برای رزق و روزی و ... حال باید به این افراد گفت: واقعا یک فرد معمولی مثل خودشان چه طور می تواند راهگشای زندگی آنها باشد؟ تنها راه گشای زندگی خداوند است اگر افراد خدا را بشناسند به راه های بهتری می رسند و مرحله دوم اینکه به خودشناسی خود هم برسند و برای تمامی مشکلات زندگی از خدا کمک و یاری بخواهند نه بنده.
با توجه به توضیحات بالا توجه شما را به رمالی و جادوگری در شبکه های اجتماعی جلب می کنیم:

 
گوی جادوگری از صفحه مانیتور به کمین زنان و مردان خرافاتی نشسته بود تا طلسم را بشکند، بخت‌گشایی کند و مهر و محبت را به دل‌ها بنشاند.
 
 کمی باور اشتباه کافی بود تا انگشتان روی صفحه کیبورد مرتب جابه‌جا شوند تا اینکه شکارچی دنیای مجازی بتواند طعمه‌هایش را یکی پس از دیگری اغفال کند. زن رمال می‌گفت همسفره جن‌ها است و قدرتی شگفت‌انگیز دارد. او مرتب از انرژی‌های مثبت و منفی حرف می‌زد و ادعاهای جذابی داشت. باورهای اشتباه کافی بود تا خرافاتی‌ها را به همان سمتی بکشاند که گوی بلورین جادوگر اینترنتی می‌خواست. اما هیچ‌گاه ماه پشت ابر نمی‌ماند و راز زن رمال نیز خیلی زود فاش شد و گوی بلورین ترک برداشت.

جادوی آنلاین
اسفندماه سال گذشته بود که چند زن فریب خورده پای در دادسرای ناحیه 2 تهران گذاشتند و پیش روی دادیار مهدی صفریان ایستاده و همه از سرنوشت‌های مشابهی  گفتند. یکی از این زنان گفت: چندی پیش از طریق شبکه مجازی اینستاگرام با یک صفحه رمالی و فال‌بینی آنلاین آشنا شدم. صفحه جالبی به نظرم آمد از آنجایی که از دوستانم شنیده بودم ورد و جادو تأثیر زیادی بر حل مشکلات دارد کنجکاو شدم تا با دادن پیام به صاحب صفحه چند سؤال بپرسم.
پس از رد و بدل شدن چند پیام صاحب صفحه که خودش را نادیا معرفی کرده بود اعتمادم را جلب کرد و به گفته خودش از من امواج خوبی دریافت کرده بود  و  گفت که می‌تواند بخوبی با من ارتباط برقرار کند.

بعد از دادن شماره با او تماس گرفتم و مشکلاتم را مطرح کردم که ادعا کرد می‌تواند با نوشتن وردی همه مشکلاتم را برطرف کند ولی در مقابل چون باید با اجنه ارتباط برقرار کند و برایشان سفره پهن کند باید یک میلیون و 700 هزار تومان پول به حسابش بریزم. من به این زن اعتماد کردم و با گرفتن شماره کارت پول میلیونی را واریز کردم.

بعد از واریز کردن پول یکی از کارهایم که زیاد مشکل‌دار نبود حل شد و من فکر کردم کار این زن بوده است؛ برای همین به عروسمان، خواهر و خواهرزاده‌ام نیز پیشنهاد دادم تا با او ارتباط برقرار کنند و نادیا با چرب‌زبانی و فریب‌کاری از همه آنها پولی نزدیک به 6 میلیون گرفت.

بعد از چند روز هرچه با او تماس گرفتم جوابی نداد تا اینکه خودش تماس گرفت و گفت برای کار من به روستاهای لب مرز رفته است تا دندان گراز و موی گرگ پیدا کند و چون پول کم آورده باید 700 هزار تومان دیگر برایش واریز کنم. به رفتارهایش مشکوک شدم وقتی دیدم اعضای خانواده‌ام هم نتیجه‌ای نگرفتند بیشتر شک کردم.

وقتی با نادیا حرف زدم شنیدم تا مرحله آخر کارم باید 11 میلیون تومان پرداخت کنم وگرنه اجنه کل زندگی‌ام را نابود می‌کنند وقتی با او بحثم شد با ناسزاگویی تلفن را قطع کرد. بعد از چند ساعت هرچه تماس با نادیا گرفتم کسی پاسخگو نبود و فهمیدم این زن جادوگر که یکبار هم او را ندیده‌ام و خانه‌اش را نمی‌شناسم یک شیاد است.

تنها سرنخی که از نادیا دارم شماره تماس و شماره کارتی است که برایش پول واریز کرده‌ام. بنابه این گزارش؛ دادیار صفریان با شنیدن ادعاهای این زن خرافاتی شماره تماس و شماره کارت زن رمال را دراختیار مأموران پلیس آگاهی قرار داد تا با ردیابی‌های مخابراتی، این جادوگر اینترنتی شناسایی شده و پرده از جرایم مشابه دیگرش برداشته شود.

کلام آخر؛ 
حال خودتان قضاوت کنید آیا اعتماد بی جا و مراجعه با رمال و جادوگر ارزش دغدغه در زندگی را دارد؟ افراد باید با آگاهی و بینش درست گام های زندگی شان را بردارند نه با کمک رمال و جادوگر.
 
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۰۴ ۱۶:۲۳:۰۷
امان از خرافات و نفهمی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۲-۱۳ ۱۶:۴۸:۲۰
چقدر هم داره استقبال میشه متاسفانه