یکی از سهامداران پدیده پردیسبان در گفتگو با
ایران خبر، در خصوص بلاتکلیفی این پروژه و سهام سهامدارن آن گفت: سهامداران پردیسبان از مبلغ 20 میلیون تومان تا یک میلیارد در این پروژه سرمایه گذاری کرده اند که متاسفانه با رکود این پروژه مواجه شده اند.
وی گفت: دفتر اصلی این پروژه در تهران است اما در مشهد توسط یکی از دلالان خود شرکت سهامی در مشهد به فروش رسید. این شرکت از کل ایران سهامدار جذب خود کرده است اما بیشترین خریداران سهام را شهروندان تهرانی و مشهدی به خود اختصاص داده اند.
با توجه به اینکه سهامداران تهرانی و مشهدی پنج شنبه 5 آذر طومار امضاء شده خود را با تجمعی مقابل مجلس بردند، اما گویا به نتیجه مطلوبی دست پیدا نکردند.
به گفته این سهامدار، کلیه سهامداران تا کنون طومارهای زیادی را برای دو پروژه پردیسبان و پدیده به امضاء رساندند اما از آن هم نتیجه ای نگرفتند. و هیچ کس جواب قانع کننده و مناسبی به آنها ارائه نداده است.سهامداران پردیسبان و پدیده با اینکه تا کنون به هیچ نتیجه و جوابی در این خصوص دست پیدا نکردند اما هم چنان به اعتراضات خود ادامه می دهند و مقرر گردیده بعد از مراسم اربعین حسینی تجمعی را مقابل استانداری قزوین انجام دهند.
این سهامدار خاطر نشان ساخت: با تجمعاتی که مقابل مجلس شورای اسلامی داشته اند کمیسیون اصل نود موضوع را مورد بررسی قرار داده است که با بررسی های انجام شده دارایی های مدیران این شرکت را چند هزار میلیارد عنوان کرده اند که همه دارایی آنها به املاک و ملک تبدیل شده است. اما خبری در این خصوص که وعده ی پول نقد به سهامدارن داده شود، نیست.
این سهامدار گفت: سهامداران از دادستانی مشهد هم هیچگونه پاسخی دریافت نکرده اند. آخرین خبر داده شده این بوده که هنوز برگه های اظهاریه به دست آنها نرسیده است و با اینکه دفتر و مقر اصلی پروژه پردیسبان در تهران واقع شده هیچ شکایتی در تهران مورد قبول واقع نمی شود و اگر هم سهامداری در تهران شکایت داشته باشد آن را به مشهد ارجاع می دهند زیرا اولین شکایات در دادستانی مشهد ثبت شده است.
وی افزود: شخصی به نام قناعتی که مسئول اصلی شرکت پردیسبان هستند وثیقه ای را تا برج هفت داشتند که گویا تمدید هم نشده و وی در کمال آرامش و آزادی بیرون هستند کسی هم از ایشان سوال و جوابی نمی پرسد. وی در لیست هیات مدیره ثبت شرکت ها هیچگونه سمتی ندارند اما برای این کار اعلام آمادگی کرده اند، دو نفر دیگر از آقایان هیات مدیره و مدیرعاملان این شرکت در اصل وجود خارجی ندارند. و فقط آقای قناعتی با گذاشتن این وثیقه عهده دار این طرح و پروژه شده اند که تا ایشان هم تا کنون کار مفید و قابل توجهی انجام نداده اند.
وی ادامه داد: این شرکت با تبلیغات گسترده سهامداران را جذب خود کرد. با مراجعه حضوری به دفتر شرکت حدود 4-3 صفحه برگه های مجوز از میراث فرهنگی، استانداری قزوین، تمام سازمان ها و نهادهایی که در قزوین بود برگه های مجوز این شرکت را امضاء کرده بودند. بعد از دوسال و با توجه به اینکه پروژه هیچگونه حرکتی نداشت شهرداری یادآور شد که قصد ابطال مجوز را دارد چون حجم آن زیاد است و باید در سطح استانی باشد، شهرداری نمی تواند برای برج 66 طبقه مجوز صادر کند باید مجوزها را از طریق استانی کاهش دهند.
این سهامدار افزود: مدیران پدیده ادعا دارند که ساخت و ساز انجام داده اند اما تا کنون هیچکونه ساخت و سازی از طرف آنها صورت نگرفته است. ساختمانی نیمه کاره در محدوده آب بیک قزوین به ما نشان داده اند و درخواست داشته اند که آن را متری 37 میلیون تومان تهاتر کنیم، اما سهامداران به این پیشنهاد راضی نشده اند. زیرا که در بهترین منطقه تجاری تهران هم این مبلغ وجود ندارد. سهامداران ورشکسته به امید برج 66 طبقه، پارک آب و یخ و دیگر امکانات در این پروژه سرمایه گذاری کرده اند اما اکنون با رکود این پروژه و بلاتکلیفی روبرو شده اند.
وی در پایان گفت: مدیران پردیسبان برای اینکه رضایت سهامداران را در امر تهاتر جلب کنند گفته بودند این دستور رئیس کمیسیون اصل نود مجلس است که سهامداران با پیگیری و تماس های مکرر با یکی از اعضای کمیسیون اصل نود متوجه شده اند چنین دستوری از این کمیسیون صادر نشده و سهامداران هم در کل با تهاتر مخالفت کردند.