کد مطلب: 120538
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۱:۱۹
‌نفر دوم کنکور سراسری در رشته انسانی که از اهالی یک روستای مرزی در شهرستان سراوان است، معلم شدن را نه فقط برای آینده خودش بلکه برای آینده روستایش انتخاب کرد.
 
‌به گزارش ایران خبر، - ‌کنکور سراسری 97 نقطه عطفی برای دانش آموزان و معلمان سیستان و بلوچستان بود چرا که موفقیتی کم نظیر را برای جمعی از فرزندان این خطه رقم زد، به طوری که مقامات عالی رتبه کشور این موفقیت را در صفحه مجازی خود تبریک گفته و افتخاری برای ایران دانستند. البته جای افتخار هم دارد چرا که هر مسئولی که به سیستان و بلوچستان سفر کرده باشد از عمق محرومیت مدارس کپری و ضعف امکانات آموزشی آن کاملا آگاه است و رقابت با دانش آموزان مرکز نشین را کاری بس بزرگ می دانند.
بنا به گفته حمیدرضا رخشانی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در کنکور سراسری امسال ۵۹۴ دانش آموز از ۶ شهرستان زاهدان، زابل، چابهار، ایرانشهر، سراوان و خاش در آزمون سراسری رتبه کمتر از پنج هزار بدست آوردند که از این تعداد ۱۱۱ نفر آنان موفق به کسب رتبه زیر هزار شدند.
۱۵۲ نفر از دانش آموزان شهرستان‌های یادشده موفق به راهیابی به رشته‌های پزشکی، ۱۶۵ نفر رشته فنی و مهندسی و ۲۴۳ نفر دانشگاه فرهنگیان شدند. در کنار سعی و تلاش دانش آموزان سیستان و بلوچستانی همت خیران، معلمان و گروه‌های جهاد علمی در این استان از دیگر عوامل این موفقیت است‌.
در این میان قبولی ۱۷ نفر از دانش آموزان یک کلاس در دبیرستان نمونه شبانه روزی شهید مطهری سراوان در رشته پزشکی خبر موفقیت دانش آموزان سیستان و بلوچستانی را جذاب تر کرد و بار دیگر مهر تاییدی بر هوش و استعداد سرشار دانش آموزان این استان زد.
بعد از این موفقیت انتخاب رشته نفر دوم کنکور سراسری در این استان توجه همه را به خود جلب کرد. عبدالله رئیسی با رتبه دوم کنکور سراسری در رشته علوم انسانی ادامه تحصیل در رشته عربی در دانشگاه فرهنگیان زاهدان را انتخاب کرد تا به گفته خودش بتواند روزی به مردم روستایش خدمت کند چرا که شغل معلمی را نیاز اصلی روستای خود می داند.
وی عضو یک خانواده کشاورز است که هشت خواهر و برادر دارد اما با موفقیت در کنکور سراسری نشان داد که کمبود امکانات و  در روستایی محروم زندگی کردن نمی تواند مانع موفقیت شود.
این دانش آموز اظهار کرد: محل زندگی من دهستان کله‌گان سراوان است، مقطع دبستان و راهنمایی را در همان روستای خودمان تحصیل کردم اما مقطع دبیرستان را به شهر آمدم و این مدرسه تا محل زندگی من 110 کیلومتر فاصله داشت و هر دو هفته یک بار به روستا می‌رفتم و به خانواده ام سر می زدم‌.
وی با بیان اینکه روستای ما از نظر امکانات آموزشی روستای ما بسیار مشکل دارد، ادامه داد: توصیه ای که به دانش آموزان هم استانی خود دارم این است که می توانند با خودباوری به موفقیت‌های زیادی دست یابند، همانطور که من توانستم در اوج محرومیت از یک روستای محروم به رتبه دوم کنکور سراسری را کسب کنم چرا که فهمیدیم رسیدن به موفقیت نیازمند برنامه  ریزی و تلاش است .
وی با بیان اینکه اولویت اول من در انتخاب رشته آموزش عربی دانشگاه فرهنگیان زاهدان بود، در توضیح دلیلش برای این انتخاب گفت: بخاطر نیاز شهر و روستایم معلمی را انتخاب کردم و می‌خواهم معلم شوم تا غبار بی‌سوادی از چهره اهالی روستایم زدوده شود، روستای کله‌گان بسیار محروم و فاقد امکانات است و تصمیم دارم برای توسعه و آبادانی محل زندگیم تلاش کنم، البته به خاطر علاقه و استعداد خودم ادامه تحصیل در درس عربی را انتخاب کردم .
رئیسی تصریح کرد: معلمان مدرسه ما همه بومی استان سیستان و بلوچستان و اکثرا از شهرستان سراوان هستند و برای من و هم‌کلاسی‌هایم بسیار زحمت کشیدند که از آنها تشکر می‌کنم و همچنین از پدرم برای رسیدن به موفقیتم تشکر می کنم زیرا علی رغم اینکه کشاورز است بسیار پیگیر وضعیت آموزشی من و خواهران و برادرانم است‌.
منبع : خبرگزاری ايسنا