کد مطلب: 133941
 
تاریخ انتشار : شنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۲
بهزاد فراهانی که در سریال رمضانی «دلدار» در ایام رمضان در قاب تلویزیون دیده شد، درباره علت فضای محزون غالب بر سریال‌های تلویزیونی به گفت‌وگو پرداخت.
 
به گزارش ایران خبر، این بازیگر درباره حضورش در سریال رمضانی دلدار و همکاری با برادران محمودی اظهار کرد: من در کار قبلی برادران محمودی هم همکاری داشتم و تجربه خوبی بود و این بار هم با خواندن متن تصمیم گرفتم با آنها همکاری داشته باشم چراکه از متن کار خوشم آمد.این بازیگر پیشکسوت اظهار کرد: از آنجا که سریال دلدار به مشکلات زحمتکشان جامعه و همچنین جامعه کارگری می‌پرداخت، از این جهت قصه آن را دوست داشتم.
فراهانی درباره محتوای سریال دلدار، اظهار کرد: به هر حال وقتی شرایط اقتصادی یک ملت دشوار می‌شود، ناهنجاری هم ایجاد می‌شود و طبیعتاً درگیری‌های اجتماعی بین مردم زیادتر می‌شود و اگر ما در یک چنین شرایطی فضیلت و ارجمندی انسانی مان را زیر پا بگذاریم خیلی تلخ می‌شود؛ این است که گذشت و بخشش جزو نیازهای این زمان ملت ماست.
 مدرس درام هستم
بازیگر سریال «دلدار» در ادامه با بیان اینکه این سریال را دوست دارد، اظهار کرد: من خودم درام‌نویس و مدرس درام هستم طبیعی است که ایرادهایی نسبت به کار داشته باشم اما خوب با فضایی که امروز در تلویزیون وجود دارد این کار را می‌پسندم و دوست دارم.
فراهانی در ادامه در پاسخ به این پرسش که آیا بهتر نبود تلویزیون به جای پخش سه سریال مناسبتی با محتوای اجتماعی، سریالی طنز را هم در دستور کار قرار می‌داد؟ گفت: آنچه که شما اسمش را طنز می‌گذارید قبول کنید که طنز نیست. هزل و لودگی را نباید به حساب طنز گذاشت. معتقدم هنر نمی‌تواند دستوری باشد؛ هنر پدیده‌ای است که برآمده از قلب اجتماعی است که هنرمند در آن زندگی می‌کند و طبیعتاً وضعیت اجتماعی ما این است. سریال «دلدار» خبر از وضع روانشناسی و اقتصاد درون جامعه ما می‌دهد پس اتفاقاً درست انتخاب شده است اما اینکه ما بی‌خودی مردم را بخندانیم و سرگرم کنیم، این وظیفه هنرمند نیست.
بازیگران جوان، توانمند و تربیت‌شده تئاتر هستند
بهزاد فراهانی که در این سریال اغلب با بازیگران جوان همکاری داشت، با بیان اینکه اغلب این بازیگران جوان، توانمند و تربیت‌شده تئاتر هستند، گفت: بازیگران جوان مجموعه دلدار، در تئاتر تربیت شده‌اند و از توانایی خوبی برخوردارند به همین جهت از همه آنها راضی‌ام و از آنها یاد می‌گیرم چون دارای خلاقیت و درک عالی هستند هم از محیط اجتماعی و هم از روابط اجتماعی لذا حرف تازه دارند. باید بگویم از کل مجموعه دلدار راضی هستم.
این بازیگر در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود درباره قصه مجموعه دلدار و رنگ و بوی تلخ آن اظهار کرد: اگر قصه کار را من می‌نوشتم قطعاً جور دیگری می‌نوشتم؛ نویسنده اینگونه نگاه کرده است و چون جوان است و بانو هم هست، طبیعتاً اینگونه به موضوع نگاه کرده است و من آن را بد نمی‌بینم، در لحظاتی خیلی هم خوب می‌بینم. گره‌های قصه گره‌های خوبی هستند اما خب می‌توانست جور دیگری هم باشد و این سلیقه فردی است.
دلیل کشدار بودن مجموعه دلدار
فراهانی همچنین درباره کشدار بودن مجموعه دلدار و اینکه آیا می‌طلبید در ۳۰ قسمت ادامه پیدا کند؟ اظهار کرد: من هم این را شنیده‌ام که سریال دلدار کشدار شده است اما از اکثریت مردم کشورمان هم در روستاها و هم شهرهای کوچک و هم در تهران شنیدم که از کار راضی هستند طبیعی است که هر کسی با سلیقه خودش به کار نگاه می‌کند و طبیعتاً تفاوت بین نگاه‌ها و سلایق مختلف وجود دارد.
این بازیگر پیشکسوت با اشاره به همکاری‌اش با برادران محمودی که در سریال اتفاق افتاده است، یادآور شد: سال گذشته سر کار قبلی برادران محمودی همکاری داشتم و به گرجستان رفتیم و در آنجا در طول قصه من مردم. این دو برادر سال گذشته با فیلمی که از اسکار در آسیا انتخاب شده بود از افغانستان ارسال کرده بودند و مردمان بسیار شریف و فرهیخته‌ای هستند. آنها دوست‌داشتنی هستند به‌ویژه اینکه رفتارشان با زیردستانشان متین، دلنشین و انسانی است و این برای من قابل ستایش است؛ ضمن اینکه در اقتصاد بیمار صداوسیما، دو برادران محمودی بسیار درست و بدون کم و کاست تعهداتشان را انجام دادند و همه اینها قابل ستایش است.
بهزاد فراهانی در پایان این گفت‌وگو پایان‌بندی قصه دلدار را پایان‌بندی عنوان کرد که مخاطب را خوشحال می‌کند و پایان خوشی خواهد داشت./ایسنا
منبع : ایران آنلاین