چرا ارز ترجیحی همچنان پابرجاست؟ تحلیل دلایل اقتصادی و سیاسی تداوم این سیاست
به دنبال شکایت مرد میانسال تحقیقات به دستور بازپرس عظیم سهرابی آغاز و در بررسیهای اولیه مشخص شد که وی تاجر و در کار صادرات روده گوسفند به کشورهای اروپایی است. در حالی که تهدیدهای گروگانگیران ادامه داشت، کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی پایتخت به سراغ دوربینهای مداربسته مسیر تردد پسر جوان رفتند.
در بازبینی دوربینها، مشخصات مالک خودروی پراید بهدست آمد. این در حالی بود که تحقیقات نشان میداد که تعدادی از کارگران کارخانه پدر آرش با وی اختلاف پیدا کرده و از او کینه به دل گرفتهاند بنابراین احتمال گروگانگیری پسر جوان از سوی آنان قوت گرفت.
در ادامه تحقیقات کارآگاهان اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران موفق شدند محدوده محل نگهداری آرش را که منطقه قوچ حصار ورامین بود شناسایی کنند. آدم ربایان که متوجه شده بودند پلیس رد آنها را زده است و در چند قدمیشان قرار دارد، بعد از سه روز گروگانگیری تصمیم گرفتند، آرش را رها کنند.
آنها پسر مرد تاجر را داخل پتویی پیچانده و دست و پا بسته در بیابانهای اطراف ورامین رها کردند. آرش پس از رها شدن خود را به سختی به خیابان رساند و با کمک رانندهای عبوری به اداره پلیس رفت. بدین ترتیب پسر 21 ساله در حالی که مخفیگاه گروگانگیران از سوی پلیس شناسایی شده بود، رها شد.
در حالی که تحقیقات پلیسی برای دستگیری گروگانگیران ادامه داشت، مرد تاجر بار دیگر با پلیس تماس گرفت و از تهدیدهای سریالی مردان خشن خبر داد.
او گفت: افراد ناشناسی شبانه به مقابل کارخانهام رفته و پس از ایجاد رعب و وحشت و سر و صدا و تهدید فرار کردهاند. مرد میانسال ادامه داد آدمربایان در این مدت مدام با من تماسهای اینترنتی داشته و مرا تهدید کردند که اگر میخواهم جان سالم بدر ببرم و آنها دست از اذیت و آزارهایشان بردارند باید 15 میلیارد تومان به آنها بدهم.
این در حالی است که کارآگاهان پلیس 3 مظنون به گروگانگیری را در این باره دستگیر کرده وعوامل اصلی این آدم ربایی و تهدیدها نیز شناسایی شدهاند. به دستور بازپرس شعبه نهم دادسرای امور جنایی تهران بررسیها برای دستگیری مردان خشن ادامه دارد.