کد مطلب: 179343
 
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۳ شهريور ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۱۴
در ساعات اولیه عرضه املاک شهرداری در بورس کالا، آپارتمان ۱۶۸.۴۶ متری واقع در یک مجتمع با قیمت ۲۰۲ میلیارد ریال و آپارتمان ۱۰۵.۳۵ متری با قیمت ۱۰۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به فروش رسید.
 
به گزارش ایران خبر، خبرگزاری مهر، گروه جامعه؛ ساعاتی پیش نخستین عرضه املاک شهرداری تهران در بورس کالا صورت گرفت؛ سیاستی که به گفته مدیران اقتصادی شهرداری تهران، علاوه بر جلوگیری از تضییع حقوق شهروندان ناشی از فرآیندهای واگذاری تهاتری و غیرشفاف، ساماندهی املاک و مستغلات پایتخت و مولدسازی دارایی‌های ملکی بلااستفاده شهر را در پی دارد.

توسعه و ترقی شهر با عرضه املاک در بورس

پیش‌تر علیرضا زاکانی شهردار تهران در صحن شورای شهر، با تأکید بر اهمیت پیشگیری از ایجاد مفسده در پی واگذاری املاک شهرداری در فرآیندهای سنتی، دارایی‌های غیرمنقول شهرداری را به مثابه چاه نفتی خوانده بود که به جای ایجاد مفسده، ظرفیت توسعه و ترقی شهر را دارد و از تصمیم برای مولدسازی املاک غیرضروری به وسیله عرضه در بورس کالا پرده برداشته بود.

با این وجود، پس از کش و قوس‌های ناشی از استانداردهای بورس کالا، سرانجام چهارشنبه ۲۳ شهریورماه ۱۴۰۱ دو واحد آپارتمان ۱۶۸ و ۱۰۵ متری با قیمت‌های ۱۶۵ و ۹۱ میلیارد ریال در یک مجتمع مسکونی واقع در منطقه سعادت‌آباد تهران در تالار شیشه‌ای عرضه شد.

جزئیات املاک عرضه شده

ساعتی پس از عرضه این املاک، بر اساس استقبال جالب توجه متقاضیان، آپارتمان ۱۶۸.۴۶ متری این مجتمع با قیمت ۲۰۲ میلیارد ریال معادل ۲۰ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و نیز آپارتمان ۱۰۵.۳۵ متری با قیمت ۱۰۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال معادل ۱۰ میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان به فروش رسید.

بر اساس اطلاعیه واگذاری املاک شهرداری تهران، تاریخ تحویل آپارتمان‌های فروخته شده ۷ آبان‌ماه سال جاری بوده و اسناد هر دو آپارتمان عرضه شده در تاریخ ۱۸ آبان‌ماه به خریداران منتقل خواهد شد.

مسئولان شهرداری تهران در اظهارات متعددی از تصمیم برای عرضه گسترده‌تر املاک در بورس کالا سخن به میان آورده‌اند. تا جایی‌که معاون مالی و اقتصاد شهری شهردار تهران از آمادگی برای عرضه ۴ هزار میلیارد تومانی املاک در بورس کالا خبر داده بود و نقش آفرینی شهرداری در تعدیل بازار مسکن را یکی از اهداف این سیاست برشمرده بود.

در شیوه معامله املاک در بورس کالا، عرضه‌کننده و متقاضی، به صورت جداگانه ۳ درصد از مبلغ معامله را به عنوان تضمین عمل به تعهدات نزد بورس سپرده می‌کنند تا به نوعی ضمانت حسن انجام تعهدات طرفین بر اساس مفاد قرارداد باشد.

منبع : خبرگزاری مهر