وی با بیان اینکه بلافاصله یک گروه نجات به محل حادثه اعزام شد، توضیح داد: آتشنشانان در مدت زمان پنج دقیقه به محل رسیده و مشاهده کردند که در طبقه منفی یک در یک منزل قدیمی یک طبقه که کسی نیز در آنجا زندگی نمیکرد و کارهای اولیه برای ساخت و ساز را در آن انجام داده بودند؛ چاهی به عمق هشتاد متر حفر شده که مقدار جزئی در انتهای این چاه آب وجود داشت.
سخنگوی سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با بیان اینکه ظاهرا کارگر مقنی به هنگام بالا آمدن از چاه از مهار نصب شده خود جدا شده و به داخل چاه سقوط کرده است، تصریح کرد: این کارگر با تابعیت کشور افغانستان و حدودا ۳۵ ساله حدود ۴۰ الی ۵۰ متر از عمق ۸۰ متری این چاه را سقوط کرده بود. در این شرایط آتشنشان وارد چاه شده و فرد را مهار و خارج کرده و تحویل عوامل اورژانس دادند که با بررسی علائم حیاتی این فرد، مشخص شد این کارگر جان خود را از دست داده است.
به گفته ملکی آتشنشانان پس از ایمنسازی، محل را تحویل عوامل انتظامی داده و در ساعت ۱۶:۱۴ به ماموریت خود خاتمه داده و به ایستگاه بازگشتند.
وی با یادآوری این نکته که در گذشته نیز شاهد حوادث این چنینی بودیم، تاکید کرد: پیشتر نیز شاهد این امر بودیم افرادی که در چاه کار میکردند به دلیل نقص در تجهیزات و یا عدم مهارت کافی برای خود یا دیگران حادثه ساز شدند.
وی همچنین خطاب به کارگران و کارفرمایان توصیه کرد: از تجهیزات مناسب و سالم و از افرادی که تسلط به کار چاه دارند و اصطلاحا به آنها کارگر مقنی گفته میشود استفاده شود، چراکه کار در چاه، حرفهای و پیچیده است و نباید از افراد بیتجربه و آماتور استفاده شود. کارگر حرفهای مقنی به تجهیزات خود اشراف دارد و میداند چطور باید از تجهیزات خود استفاده کند. به گرهها و بندهای کار خود آگاهی دارد و از این رو درصد خطر کم میشود، اما اگر کسی اطلاعات کافی در این زمینه نداشته باشد به خود و دیگران آسیب میزند.