وی افزود: در این زمینه با پایشهای انجام شده توانستیم در مناطق کوی علوی اهواز و کوی شکاره شهرستان کارون، دو مزرعه استخراج با ۲۸ دستگاه رمرز ارز غیرمجاز را شناسایی، کشف و جمعآوری کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز گفت: این اقدام به پایداری هرچه بیشتر شبکه برق و جلوگیری از قطع برق شهروندان کمک خوبی میکند و از این رو در تلاش برای شناسایی این مزارع هستیم.
شیاری با تاکید بر ضرورت جمعآوری دستگاههای استخراج ارز دیجیتال غیرمجاز، عنوان کرد: با تلاش فرماندهی انتظامی و دستور مقام قضایی و در راستای کمک به پایداری شبکه، این مزارع غیرمجاز شناسایی و ماینرهای فعال در آنها ضبط شد.
وی گفت: شهروندان میتوانند برای اطلاع رسانی در خصوص ماینرهای غیرمجاز از طریق "اپلیکیشن برق من"، "سامانه اینترنتی www.tavanir.org.ir/samaat و نیز با شمارهگیری ۱۲۱ و ۱۵۲۱ برای ثبت گزارش معرفی اماکن غیرمجاز استخراج رمز ارز اقدام کنند.
شیاری خاطرنشان کرد: اختلاف هزینه برق مصرفی برای تولید رمزارز با قیمت جهانی و سود قابل توجه از این روش، باعث بکارگیری گسترده ماینرهای غیرمجاز شده است که با تلاش دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و همیاری مردم در حال شناسایی و جمعآوری این دستگاهها هستیم.