کد مطلب: 47256
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ آذر ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۱۱
هنگام زایمان خوردن نوع خاصی از مواد غذایی میتواند سبب حفظ سلامت مادر و نوزاد در حال تولد شود.
به گزارش
ایران خبر، کارشناس در جدیدترین تحقیقات خود دریافتهاند خوردن یک غذای سبک توسط مادر باردار حین زایمان طبیعی و به هنگام تحمل درد ناشی از انقباض شکمی میتواند انرژی مادر برای تولد سریعتر نوزاد را افزایش دهد.
گفتنی است، به طور سنتی بسیاری از زنان هنگام زایمان از خوردن غذا واهمه دارند زیرا گمان میکنند امکان دارد دچار خفگی شوند و یا نیاز به انجام جراحی سزارین پیدا کنند و یا فرآیند بیهوشی عمل جراحی آنها پیچیده شود.
تحقیقات جدید اما نشان داده است خوردن غذای سبک مانند سوپ رقیق، ساندویچ و یا میوه میتواند به تقویت انرژی مادر منجر شود.
این یافتهها حاصل کار تحقیقاتی یک تیم از دانشگاه نیوفاندلند کشور کانادا است و در نشست سالانه بیهوشی در بیماران ارائه شده است.
با وجود از دست دادن اشتها توسط بسیاری از مادران حین زایمان پزشکان توصیه میکنند حداقل بانوان مایعاتی چون آب یا آبمیوه حاوی میوههای مغذی مصرف کنند.
پزشکان هشدار میدهند، بدون تغذیه مناسب زنان باردار هنگام زایمان دچار افزایش مصرف چربی توسط بدن برای حفظ انرژی، افزایش سطح اسید خون و در نتیجه کاهش انقباضات رحمی و به تأخیر افتادن تولد نوزاد میشوند.
در عین حال پزشکان توصیه میکنند زنان در حال زایمان برای مصرف موادغذایی حتماً با پزشک خود مشورت کن