کد مطلب: 68913
تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۰
امروزه در تهیه برخی از محصولات غذایی دامی از آنتی بیوتیک ها استفاده می شود که مسئولان ذی صلاح باید این امر را کنترل کنند.
به گزارش
ایران خبر، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، گفت: امروزه در تهیه برخی از محصولات غذایی دامی از آنتی بیوتیک ها استفاده می شود که مسئولان ذی صلاح باید این امر را کنترل کنند.
دکتر محمد مهدی گویا در اختتامیه هفدهمین کنگره بین المللی میکروب شناسی ایران با بیان اینکه سرانه مصرف آنتی بیوتیک در کشور ما بسیار بالاست، گفت: مصرف بی رویه و خودسرانه آنتی بیوتیک ها موجب افزایش مقاومت میکروب ها، عفونت ها و ویروس ها می شود که این امر می تواند خطر آفرین باشد.
وی افزود: مقاومت در برابر آنتی بیوتیک درمان ها را با شکست روبرو می کند بنابراین باید برای کاهش مصرف بی رویه این داور راهکارهایی اندیشید.
گویا در ادامه آموزش پزشکان برای کاهش تجویز را یکی از راهکارهای کاهش سرانه مصرف آنتی بیوتیک دانست و یاد آور شد: علاوه بر این باید تجویز آنتی بیوتیک را در کشور محدود کرد تا هر متخصصی تنها بتواند چند نوع از این داور را تجویز کند. از این طریق می توان میزان تجویز این دارو را کاهش داد.
وی افزود: علاوه بر این باید دسترسی مردم به این داور را کاهش داد تامصرف بی رویه آنتی بیوتیک کاهش یابد.
به گفته گویا، پزشکان باید نسبت به مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک به مردم هشدارهای لازم را بدهند و نحوه منطقی مصرف دارو را به آنها بیاموزند.
رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، یادآور شد: متاسفانه امروزه در تهیه برخی از محصولات غذایی دامی از آنتی بیوتیک ها استفاده می شود که مسئولان ذی صلاح باید این امر را کنترل کنند.
وی خاطر نشان کرد: علاوه بر این مصرف آنتی بیوتیک باید در دامپزشکی، دام پرورشی و پرورش آبزیان تحت کنترل باشد.