رابطه فلفل قرمز تند و مرگ و میر؛
کد مطلب: 78797
تاریخ انتشار : شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۵۸
بررسی انجام شده در دانشگاه ورمونت امریکا نشان میدهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد.
به گزارش
ايران خبر، محققان امریکایی در بررسی انجام شده دریافتند مصرف فلفل قرمز تند میتواند احتمال مرگ و میر را در افراد کاهش دهد.
در این مطالعه مشخص شد افرادی که به طور مرتب از فلفل قرمز تند مصرف میکنند در مجموع ۱۳ درصد کمتر در معرض مرگ و میر به خصوص بر اثر سکته مغزی و حمله قلبی قرار دارند.
پیش از این نیز در سال ۲۰۱۵ محققان چینی به بررسی تاثیر مصرف فلفل تند بر کاهش میزان مرگ و میر افراد پرداخته بودند.
در مطالعه جدید محققان به بررسی اطلاعات بیش از ۱۶ هزار امریکایی در یک دوره ۲۳ ساله پرداخته و دریافتند این افراد از وضعیت جسمی سالمتری برخوردار هستند.
محققان امریکایی همچنین اظهار داشتند: اگرچه مکانیزمی که فلفل میتواند مرگ و میر را به تاخیر اندازد هنوز خیلی مشخص نیست، کانالهای TRP که گیرندههای اولیهی ترکیبهای تند از قبیل کاپسایسین هستند میتوانند در بخشی از این ارتباط نقش داشته باشند.