کد مطلب: 31557
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۶ خرداد ۱۳۹۴ ساعت ۰۹:۲۷
این گزارش مروری بر تیتر یک روزنامه‌های صبح ایران در تاریخ دوشنبه 25 خرداد ماه دارد.
نگاهی به تیتر یک روزنامه‌های صبح، سه شنبه 26 خرداد
 
ایران خبر- این گزارش مروری بر تیتر یک روزنامه‌های صبح ایران در تاریخ سه‌شنبه 26 خرداد ماه دارد.

اقتصاد از داخل تحریم است
روزنامه جوان با اختصاص تیتر یک خود به موضوع «اقتصاد از داخل تحریم است»، نوشت:

ظاهرا طی 2 سال اخیر روش جدیدی از کاسبی تحریم به وجود آمده که نه فقط منجربه واردات کالاهای غیرضرور می شود بلکه ضربه محکمی نیز به تولید داخلی است و راه مقابله با آن رفع تحریم تولید داخلی و تحقق اقتصاد مقاومتی است. این موارد جانمایه میزگردی است با موضوع «تحریم تولید ملی» که با حضور یحیی آل اسحاق رئیس سابق اتاق بازرگانی، حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون ویژه تولید ملی مجلس شورای اسلامی، آرمان خالقی عضو هیت مدیره خانه صنعت و معدن و اصحاب رسانه در محل خبرگزاری تسنیم برگزار شد.

«فارین پالیسی: آمریکا بزرگ ترین تأمین کننده سلاح برای تروریست هاست»
در بخشی از تیتر نخست روزنامه کیهان آمده است:

«فارین پالیسی» در گزارشی در مورد «بزرگترین صادرکنندگان سلاح در جهان»، طبق معمول نام آمریکا را در صدر قرار داد. اما موردی که در این گزارش جدید بود و به صراحت اعلام شد، ایالات متحده به عنوان بزرگترین تأمین کننده سلاح و مهمات تروریست های فعال در جهان (به ویژه در خاورمیانه) است. تجارت سلاح های کوچک توسط آمریکا در حدفاصل سال های 2001 تا 2011 دو برابر شده و از سال 2011 به بعد نیز همچنان رو به رشد است. ایالات متحده در حال حاضر بازار تجارت و صادرات سلاح های کوچک را در اختیار خود دارد. سلاح های سبک از ویژگی حمل و نقل آسان برخوردار بوده و در دنیای امروز مهمترین سلاح برای گروه های تروریستی محسوب می شوند.

«حل مشکلات اقتصادی نیازمند نظام حقوقی و اداری کارآمد»
روزنامه رسالت با انتخاب تیتر «حل مشکلات اقتصادی نیازمند نظام حقوقی و اداری کارآمد» نوشت:

سید مرتضی نبوی صبح دیروز در جمع اعضای جامعه انجمن های اسلامی اصناف و بازار در مسجد امام خمینی ( ره) گفت: برای شکوفایی اقتصاد کشور احتیاج به یک نظام حقوقی و اداری کارآمد داریم. این نظام باید دقیق و شفاف باشد.
وی با گرامیداشت یاد شهدای موتلفه اسلامی به تحلیل سخنان مقام معظم رهبری در مراسم چهاردهم خرداد امسال پرداخت و گفت: حفظ وحدت ملی و استقلال کشور، بی اعتمادی به دولت های مستکبر، شناخت اسلام ناب محمدی و درک مرز آن با اسلام آمریکایی، مراقبت از تفرقه افکنی دشمن و اعتقاد به مهدویت از محورهای سخنان مقام معظم رهبری بود.
وی افزود: حمایت از محرومین و مستضعفین و نیز بها دادن به مشارکت مردم در اداره کشور از مهمترین محورهای اصول امام است که توسط رهبری تبیین شد.

«خشم نتانیاهو از توافق هسته ای با ایران»
روزنامه ایران نیز تیتر نخست خود را به خبر «خشم نتانیاهو از توافق هسته ای با ایران» اختصاص داد و نوشت:

نخست وزیر رژیم اسرائیل مدعی شد همزمان با نزدیک شدن مذاکرات هسته ای ایران به مهلت 10تیر، قدرت های جهانی اعطای امتیازات را به ایران افزایش داده اند. اعلام ناتوانی نتانیاهو از به بن بست کشاندن روند مذاکره در حالی است که همزمان، کارشکنی های دنباله دار اسرائیل برای جلوگیری از دست یافتن ایران و گروه1+5 به متن توافق نهایی ادامه دارد. «تشکیل اجلاس فوق العاده یمن در عربستان با حضور ایران»، «مراسم وداع با پیکرهای مطهر شهدای غواص و خط شکن در دانشگاه تهران» و «برنامه جدید بخش خصوصی در اقتصاد پس از تحریم» عنوان های مهم روزنامه اطلاعات در شماره روز سه شنبه محسوب می شود.

تشکیل اجلاس فوق العاده یمن در عربستان با حضور ایران
روزنامه اطلاعات تیتر یک را با عنوان «تشکیل اجلاس فوق العاده یمن در عربستان با حضور ایران»، بازتاب داد و نوشت:

حسین امیرعبداللهیان، معاون عربی و آفریقایی وزیر خارجه کشورمان برای شرکت در اجلاس فوق العاده وزیران خارجه سازمان همکاری های اسلامی در مورد یمن عازم عربستان شد. این اجلاس یک روزه در جده برگزار شد. خبر دیگر اینکه، مذاکرات اولیه صلح یمن در ژنو در حالی آغاز شد که به علت کارشکنی عربستان و مصر در پرواز هواپیمای حامل نمایندگان انصارالله، مذاکرات روز اول این نشست بدون حضور انصارالله برگزار شد. یک منبع مطلع در صنعا اعلام کرد، هواپیمای حامل هیات انصارالله با توقف طولانی در فرودگاه جیبوتی به موقع به مقصد ژنو حرکت نکرده است. در چنین شرایطی، مذاکرات ژنو با حضور هیات دولت مستعفی و بدون حضور انصارالله برگزار شد. در همین حال، بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل که ژنو را بدون دیدار با هیات انصارالله ترک کرد، در جمع خبرنگاران با طرح درخواست برقراری آتش بس در یمن طی ماه رمضان اعلام کرد، یمن در حال حاضر به بمبی ساعتی شبیه است که هر لحظه امکان انفجار آن وجود دارد و ما تلاش می کنیم تا آتش بس کامل و فراگیر در ماه مبارک رمضان در یمن برقرار شود.