اعدام شیخ نمر آلسعود را به آل سقوط تبدیل خواهد کرد
آل سعود باید بداند علمای دینی نزد مردم جایگاه خاصی دارند و با اینگونه کارها، فقط فشار مردمی را برای سرنگونی خود افزایش می دهد.
صرفنظر از اعدام یا عدم اعدام شیخ نمر باقرالنمر، روحانى مبارز شیعه عربستانى، نفس اعلان رسمى تصمیم بر اعدام این روحانى برجسته شیعى در عربستان از طرف حکام ظالم و ستمگر آل سعود نشان از استیصال و ضعف دولت عربستان دارد.
نشست کمپدیوید در اقامتگاه تابستانی رئیسجمهور آمریکا و به دعوت اوباما در حالی برگزار شد که پادشاهان و امرای عربستان، عمان، امارات متحده عربی و بحرین در نشست سران شورای همکاری خلیجفارس در آمریکا حضور پیدا نکردند.
بخوان نبی گرامی! بخوان رسول عشق و امید! بخوان به نام نامی توحید!
روزنامه شهروند در یادداشت روز خود نوشت: دست تقدير روزگار؛ برخي از مواقع چنان اتفاقات عجيب و غريب را در كنار يكديگر قرار ميدهد، كه بيننده تعجب ميكند. گويي كه اين اتفاقات واقعي نيست و ساخته و پرداخته ذهن اسطورهسازان است. مثل داستان حضرت يوسف كه چگونه به دست برادران در چاه ميافتد و سپس نجات يافته و ...
زندگانی سیاسی امام موسی کاظم(ع)
خلفا می دیدند که امامان را از هیچ راهی و به هیچ وجهی نمی توانند وادار به تمکین بکنند، به همین دلیل بهترین راه و آسان ترین راه را شهادت آن بزرگواران می دانستند، با این که متوجه بودند که شهید کردن ائمه چقدر برایشان گران تمام می شود.
فوتبال ایران هزار مشکل قبل از کی روش دارد!
مهدی شادمانی در یادداشتی نوشت : آتش بس یک طرفه وزیر ورزش نسبت به کارلوس کی روش به روز سوم رسید. محمودگودرزی 3 روز است علیه کی روش موضع گیری نکرده . البته این به معنای حل شدن مشکل وزیر با سرمربی تیم ملی نیست اما هر چه که شده وزیر ورزش فعلا تصمیم ندارد دردسرهای بیشتری از طرف فوتبال داشته باشد.
عربستان در یمن به نیابت از آمریکا میجنگد
"امین اسدی" کارشناس منطقه غرب آسیا در یادداشتی برای ایران خبر نوشت : نیابتی بودن حمله عربستان به یمن را تحلیل کرده است.
جدال بر سر سیاسی بودن یا سیاسی نبودن آخرین فیلم رخشان بنیاعتماد، این روزها اوج گرفته است. مخالفان و موافقان صفکشی کردهاند و ماجرا همچنان ادامه دارد.
حسین شریعتمداری در یادداشتی نوشت : حالا به این فراز از بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب بازمیگردیم. حضرت آقا با اشاره به اظهارات چند روز گذشته دو تن از مقامات آمریکایی که گفته بودند، اگر چنان شرایطی پیش آید علیه ایران دست به حمله نظامی خواهیم زد! فرمودند: اولا غلط میکنید! ... و با توجه به جغرافیای سیاسی ...
مُد شده هوار بزنیم ارشاد به کتابمان گیر داده است!
باقر رجبعلی نویسنده و منتقد در یادداشتی مینویسد: وقتی قرار است کتابی در دسترس عموم قرار گیرد، آمادهسازیاش برای انتشار، قاعده و قانون دارد. یکی از این قانونها ممیزی است که هیچ آدم عاقلی(اگر شرف داشته باشد) آن را بد نمیداند.
"محمد بن سلمان" و کلکسیون حمله به یمن
امین اسدی در یادداشتی برای ایران خبر نوشت : محمد بن سلمان یک جوان بی تجربه در سیاست عربستان است و خود را با ناپختگی سیاسی و هیجانات جوانی به کلکسیون حمله نظامی عربستان سعودی به یمن تبدیل کرده است،
چرا باید به سمت اصلاح ساختار بانکها برویم؟
بهاءالدین حسینی هاشمی در یادداشتی نوشت: اصلاح ساختار بانکی موضوعی است که از چند سال پیش مورد نظر و توجه بانک مرکزی قرار داشته و دارد و هر بار هم کارگروهی به تشخیص بانک مرکزی مامور بررسی تنگناهای بانکداری شد و نسبت به اجرای پیشنهادها و نظرات اصلاحی موظف شدند که عمده این اصلاحات روبنایی و سطحی بوده است....
برگههای بیرمق معارضان سوری بر میز مذاکرات ژنو
عباس پرورده، کارشناس مسائل خاورمیانه در یادداشتی نوشت: برون رفت سوریه از بحران،اکنون پیچیدهتر از تصوری است که بازیگران منطقهای در ابتدا داشتند. میز مذاکرهای که بتوان همه طرفهای درگیر و حامیان ذینفع را در آن گرد هم آورد، تقریبا غیرممکن به نظر میرسد.
معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد درباره حجتالاسلام والمسلمین دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات نوشت: سابقه دیرین و دیرپا در مطبوعات، فی نفسه او را به یکی از نمادها و ارکان وثیق مطبوعات بدل کرده است.
مشتریان سریال های پر از خیانت تُرکی!
علی میرمیرانی در یادداشتی نوشت: پر واضح است که سواد به معنی خواندن و نوشتن یا تحصیلاتعالی و آکادمیک، مراد نیست. سواد را که به معنی دانستگی و جویای ادراکی نو در میان دانستههای دیگرانبودن بگیریم، خواهیم دید چهبسیار مهندسانی که در رشتهشان دکترا گرفتهاند یا بسیار پزشکانی که تخصص و فوقتخصص دارند، ...
تغییرات گستردهای که اخیرا در هرم قدرت خاندان سعودی صورت گرفت از دید رسانههای عربی به عنوان کودتای پادشاه علیه ردههای دوم حاکمیت عربستان تلقی میشود.
مقام معظم رهبری در دیدار با کارگران سراسر کشور به مهمترین مسائل کشور بهویژه معضلات اقتصادی اشاره نموده فرمودند: "کلید مشکلات اقتصادی در لوزان، ژنو و نیویورک نیست، بلکه در داخل کشور و تقویت و رونق تولید داخلی است".
چرا تنبلی در جامعهی ما رسوخ کرده است؟
بهزاد رادنسب در یادداشتی نوشت : ضروری است والدین کودکان خود را علاوه بر تحصیل، با کار و تلاش نیز آشنا نمایند و با مهارتآموزی و مشارکت دادن آنها در فعالیتهای اجتماعی، افرادی مسئولیتپذیر تربیت کنند.
برخورد کشورهای جهان با جریان پول کثیف
شفافیت مالی منابع تبلیغات انتخاباتی تنها دغدغه سیاستمداران ایرانی نیست. برخی کشورها برای تحقق این امر سازوکارهایی را پیشبینی کردهاند.