کد مطلب: 143456
 
تاریخ انتشار : شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۱:۲۴
یک بنیاد آلمانی جمعیت فعلی جهان را بیش از هفت میلیارد و ۷۵۰ میلیون نفر برآورد کرده است.
 
به گزارش ایران خبر، در سال جاری میلادی (۲۰۱۹) حدود ۸۳ میلیون نفر به جمعیت جهان افزوده شده است. سازمان ملل شمار ساکنان کره زمین در سال ۲۰۵۰ را هم تخمین زده است.
"بنیاد آلمانی جمعیت جهانی" (DSW) برآورد کرده است که جمعیت کره زمین تا پایان سال جاری میلادی، یعنی ۱۱ روز دیگر، حدود هفت میلیارد و ۷۰۰ میلیون نفر خواهد بود.
در ماه آوریل سال جاری سازمان ملل هم در گزارشی به کمیته جمعیت و توسعه، ساکنان کره زمین را در همین حد تخمین زده بود.
بر اساس گزارش بنیاد آلمانی، تنها در سال جاری میلادی حدود ۸۳ میلیون نفر به جمعیت جهان افزوده شده که تقریبا معادل جمعیت آلمان است.
از آنجایی که میانگین سن افراد در کره خاکی افزایش یافته و مرگ و میر کودکان نسبت به سده‌های گذشته کاهش یافته، انتظار می‌رود که رکورد هشت‌میلیاردی جمعیت در سال ۲۰۲۳ میلادی زده ‌شود و در سال ۲۰۵۰ به حدود ۱۰ میلیارد نفر برسد.
میزان زاد و ولد
براساس گزارش بنیاد آلمانی در هر ثانیه به طور متوسط ۲.۶ نفر به جمعیت جهان افزوده می‌شود.
میزان زایمان در آفریقا از سایر نقاط جهان بیشتر است. در این قاره، زنان به طور متوسط ۴.۴ فرزند می‌زایند در حالی که میانگین زایمان در در سطح جهان ۲.۴ فرزند است.
براساس پیش‌بینی سازمان ملل ، جمعیت آفریقا که در حال حاضر یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون نفر است در سال ۲۰۵۰ میلادی به دو میلیارد و ۵۰۰ میلیون نفر خواهد رسید.
"رناته بهر"، مدیر بنیاد آلمانی جمعیت جهانی در این باره می‌گوید: علت اصلی رشد جمعیت در کشورهای جنوب صحرای آفریقا تعداد بالای حاملگی‌های ناخواسته است.
"بهر" ضمن تاکید بر این که، نیمی از زنان قاره آفریقا امکان جلوگیری از بارداری را ندارند اظهار داشت: زنان آفریقایی برخلاف همسرانشان خواهان فرزند کمتر هستند اما حق دخالت در برنامه‌ریزی خانواده را ندارند.
بنابر گزارش دویچه‌وله، "بنیاد آلمانی جمعیت جهانی" در سطح بین‌المللی فعالیت می‌کند و مهم‌ترین هدفش کمک به تنظیم جمعیت است. این بنیاد از جوانان شرق آفریقا در زمینه کنترل بارداری و جمعیت حمایت می‌کند.
منبع : خبرگزاری ايسنا