کد مطلب: 120165
 
تاریخ انتشار : سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۲۰:۳۰
حسن روحانی رئیس ‎جمهوری اسلامی ایران، در حالی در مجمع عمومی ملل متحد سخنرانی خواهد کرد که مدت‌هاست دو گفتمان حول محور تروریسم، در جامعه بین‎المللی شکل گرفته است. گفتمان حمایت ایران از تروریسم که دونالد ترامپ و پیش از آن سایر رؤسای جمهور امریکا سعی در القای آن به جامعه بین‌الملل داشته‎اند و گفتمان قربانی تروریسم که بارها از سوی مسئولان ایرانی عنوان شده است.
 
به گزارش ایران خبر، حسن روحانی رئیس ‎جمهوری اسلامی ایران، در حالی در مجمع عمومی ملل متحد سخنرانی خواهد کرد که مدت‌هاست دو گفتمان حول محور تروریسم، در جامعه بین‎المللی شکل گرفته است. گفتمان حمایت ایران از تروریسم که دونالد ترامپ و پیش از آن سایر رؤسای جمهور امریکا سعی در القای آن به جامعه بین‌الملل داشته‎اند و گفتمان قربانی تروریسم که بارها از سوی مسئولان ایرانی عنوان شده است.
حسن روحانی راهی نیویورک، مقر سازمان ملل متحد شده تا بتواند گفتمان ایران را به عنوان گفتمان برتر به جامعه جهانی معرفی کند؛ آن هم در حالیکه تنها چند روز از حمله تروریستی به اهواز می‎گذرد. هرچند پیش‎بینی می‎شود که آنچه در مقر ملل متحد رخ دهد، چیزی فراتر از این گفتمان‎ها باشد، اما باز هم می‎توان نقش و تأثیر ایران را در برهم ریختن ادعاهای امریکا مهم دانست. چه ایران رویدادی که روز شنبه در شهر اهواز رخ داده است را مرتبط با گروه‎هایی می‎داند که مورد حمایت کشورهایی هستند که ارتباط نزدیکی با امریکا دارند.
افکار عمومی جهانی همواره تروریسم را محکوم می‎کنند و در مقابل هم هستند دولت‌‏هایی که در یک رقابت منطقه‎ای قرار گرفته‎ و در این راه سرمایه‎گذاری می‎کنند. کشورهایی که در تعارض با ایران قرار دارند از وقوع حملات تروریستی در کشور ما خوشحال هستند و آنها که رابطه نزدیک با ایران دارند، تروریست را از سوی هر گروهی که رخ دهد محکوم می‎کنند. اما در هر صورت معتقدم که این بار مسأله‎ای که از سوی مقامات دو کشور مطرح خواهد شد چیزی فراتر از این موضوعات باشد. رئیس جمهوری امریکا از مسائل موشکی خواهد گفت و ایران هم از مسأله خروج غیرقانونی امریکا از برجام و تعهداتی که از سوی این کشور زیر پا گذاشته شد و به تبع آن تحریم‎هایی که بر ایران تحمیل شد، می‎گوید. بهتر است که دکتر روحانی با قاطعیت و اعتماد به نفس کامل پشت تریبون حاضر شود و از موضوعات و مسائلی که کشور ما با آن درگیر است بگوید و بداند که افکار عمومی جهانی نیز همراه او خواهند شد. حتی در شورای امنیت سازمان ملل هم باید چنین شیوه‎ای اخذ کرد. باید در آن جلسه شرکت کنیم و در مقام پاسخگویی به ادعاهای طرف مقابل دلایل خود را مطرح کرده و سعی کنیم طرف مقابل را وادار کنیم که به حقوق بین‎الملل و منشور ملل متحد پایبند باشد. این امر بسته به توانایی و درایت و کیاست طرفین است تا بتوانند توپ را به زمین طرف دیگر بیندازند.

منبع : ایران آنلاین