۳
 
پوشش بازیگران مرد در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر؛

تفاوت لباس پوشیدن بازیگران مرد ایرانی و هالیوودی

کد مطلب: 55692
 
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۳:۰۵
جشنواره فیلم فجر امسال نیز از این قاعده مستثنی نبوده و تیپ های خاص برخی از بازیگران حاضر در این جشنواره، طبق روال هر ساله؛ حاشیه هایی به همراه داشته است
به گزارش ایران خبر، جشنواره فیلم فجر امسال نیز از این قاعده مستثنی نبوده و تیپ های خاص برخی از بازیگران حاضر در این جشنواره، طبق روال هر ساله؛ حاشیه هایی به همراه داشته است.
پوشش بازیگران مرد در سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر ، با انتقادات زیادی از جانب مردم و محافل خبری روبرو شد . به همین دلیل تصویر زیر را جهت انجام یک مقایسه ساده بین بازیگران طراز اول هالیوودی نظیر (تام کروز ، جرج کلونی ، دی کاپریو و …..) و برحی از بازیگران تقریبا طراز اول داخلی نظیر (نوید محمد زاده ، میلاد کی مرام و …. ) منتشر کرده ایم تا شما بینندگان عزیز فضاوت کنید !
تفاوت لباس پوشیدن بازیگران در ایرانی و هالیوودیدر همین زمینه بخوانید :
پوشش زننده برخی بازیگران مرد و زن در جشنواره فجر!
برگزاری جشنواره فیلم فجر همواره با حواشی فراوان همراه  است. این حواشی گاه به کیفیت آثار در حال رقابت باز می گردد و گاه ناظر به شیوه برگزاری جشنواره است. در برخی ادوار، برندگان سیمرغ خبرساز می شوند و گاه معرفی بهترین فیلم از نگاه مردم است که نگاه ها را به خود معطوف می سازد.
جلسات نقد و اظهارنظرهای جنجالی کارگردانان، بازیگران و اصحاب رسانه هم که خود ماجرایی جداگانه دارد. این گونه است که  نمی توان جشنواره را بدون اتفاقات حاشیه ای تصور کرد.

یکی از این حواشی که در چند سال اخیر همواره محل بحث بوده و موافقان و مخالفان قابل توجهی دارد، نحوه پوشش حاضران در این رویداد هنری است. این وضعیت به ویژه از آن هنگام که شکل اکران فیلم ها و حضور هنرمندان در محل برگزاری جشنواره با قواعد جشنواره های خارجی تنظیم شد شکل دیگری به خود گرفته است.

پوشش نابهنجار برخی بازیگران و  مخاطبان فیلم ها در سالن های نمایش و جلسات فرعی گاهی آن قدر زننده می شود که حتی صدای برخی از هنرمندان و دست اندرکاران صنعت سینما را هم در می آورد.

این گونه است که جشنواره فیلم فجر،کارکرد خود به عنوان محفلی سالیانه  برای دور هم جمع شدن اهالی سینما و تعامل آنها با اصحاب رسانه و تماشاگران علاقه مند را از دست داده و به اجتماعی برای نمایش آخرین مدهای پوشش و آرایش تبدیل شده است.

با این که برخی رسانه ها و  اهالی فرهنگ  بارها بر لزوم نظارت بر این وضعیت و درنظر گرفتن حداقلی از محدودیت( و نه شیوه ایده آلی پوشش!) ا ز جانب حاضران در این رویداد هنری تاکید کرده و می کنند اما به نظر می رسد  اراده ای قوی برای بستر سازی مناسب در این عرصه وجود ندارد. در این میان آن چه در چند دوره اخیر  و جشنواره امسال مشاهده می شود حضور نیروهای گشت ارشاد در برج میلاد به منظور بهبود وضعیت نامطلوب ظاهری برخی مهمانان است. راه حلی که به ابتدایی ترین شکل ممکن در پی  اصلاح  این وضعیت است.

 شاید اگر برگزارکنندگان جشنواره در جلساتی مستمر و بلند مدت با سینماگران و دست اندرکاران هنر هفتم به تعاملی پذیرفتنی در این موضوع  برسند دیگرنیازی به حضور گشت ارشاد که اغلب به  انعکاس نامناسب حضور ماموران نیروی انتظامی در مبادی ورودی کاخ جشنواره می انجامد هم نباشد. انتشار و دست به دست شدن  تصاویر پرتعداد از فعالیت ماموران گشت ارشاد در محوطه کاخ جشنواره تصویر مناسبی از این رویداد هنری ترسیم نخواهد کرد. البته در لزوم اصلاح این وضعیت نامطلوب شکی نیست اما با توجه به ماهیت حاضران در جشنواره، این گونه برخوردهای مستقیم بیشتر به لوث شدن زحمات نیروی انتظامی و ارائه تصویری نه چندان مطلوب از عملکرد گشت های ارشاد بیانجامد.
منبع : فارس
 
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۰ ۱۶:۰۷:۰۰
هر دم ازاین باغ بری می رسد
 
مهدیه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۱۲ ۱۲:۵۱:۰۹
شده حکایت تتو و جراحی های بعضی زن های ایرانی که گندشو در آوردن
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۴-۱۲-۲۴ ۱۵:۴۴:۴۵
بیخودی هالیوود نشده که