کد مطلب: 71671
 
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۴۳
از ویژگی‌های مهم این پنیر پیتزا تولید آن با استفاده از شیر طبیعی گاو است در حالی که محصولات مشابه موجود در بازار با استفاده از چربی گیاهی تولید شده اند.
اولین پنیر پیتزا بدون چربی گیاهی در ایران تولید شد
 
به گزارش ایران خبر، به گفته روابط عمومی شرکت مانی ماس، از ویژگی‌های مهم این پنیر پیتزا تولید آن با استفاده از شیر طبیعی گاو است در حالی که محصولات مشابه موجود در بازار با استفاده از چربی گیاهی تولید شده اند. این محصول علاوه بر نداشتن ترکیبات چربی با ترانس بالا که به سلامت مصرف کنندگان کمک می‌کند، در هنگام پخت به دلیل عدم استفاده از چربی گیاهی روغن اندازی نخواهد داشت و دارای کشسانی مناسب و عطر و طعمی مطبوع است.

از دیگر خصوصیات حایز اهمیت این محصول متفاوت بودن بسته بندی آن است. مانی ماس با توجه به مسئولیت اجتماعی خود و تعهد به حفظ محیط زیست از ظروف پلی پروپیلن استفاده کرده است  که قابل بازگشت به طبیعت هستند.

 ضمن اینکه به مشتری امکان استفاده از ظرف در دماهای متفاوت را می‌دهد و شرایط را برای نگهداری و استفاده مکرر را نیز فراهم می کند ،  البته این در حالی است که بابت افزایش کیفیت بسته بندی مشتریان ملزم به پرداخت هزینه اضافی نخواهند بود.

شرکت فرآورده های لبنی مانی ماس پنیر پیتزاهای تولید شده را در سه نوع موزارلا، پروسس و مخلوط در بسته بندی های 400،180، 700 گرمی و بسته بندی های 2.5 کیلوگرمی در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد.